Voor al uw vragen

Hebt u vragen over de dienstverlening van STMR? Wilt u meer weten over de zorg die STMR u kan leveren? Hebt u vragen op het gebied van jeugdgezondheidszorg van 0 tot 4-jaar? Wilt u zorg aanvragen? De medewerkers van de Klantenservice geven informatie en advies en helpen u graag met verwijzing, aanmelding of aanvraag voor zorg.

Onze zorgbemiddeling heeft als taak om de geïndiceerde zorgvraag toe te wijzen, wachtlijstbeheer en wachtlijstbegeleiding te verrichten. Indien noodzakelijk regelen onze medewerkers overbruggingszorg binnen de beschikbare capaciteit van STMR of zonodig bij een collega organisatie, daarbij rekening houdend met wet- en regelgeving.

Bereikbaarheid

De Klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 08.00 tot 17.00 uur via telefoonnummer 0900-8433. Voor spoedeisende vragen kunt u de Klantenservice ook buiten kantooruren bellen.

Het kan druk zijn bij de Klantenservice, waardoor u langer moet wachten. U mag blijven wachten, maar u kunt ook uw vraag achterlaten via het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Uw persoonlijke gegevens behandelen wij volgens de wet op de privacy.

Adres

Hoofdkantoor
Siependaallaan 1
4003 LE Tiel

Postadres
Postbus 6063
4000 HB Tiel

Kijk voor andere locaties bij onze zorgzoeker.

Persoonlijk contact?

Voor al uw vragen, bel met onze klantenservice. Wij staan u graag te woord.

0900-8433

Zorg en locaties bij u in de buurt

Zoek op postcode of plaats 

Kan ik u helpen?

STMR beantwoordt iedere werkdag al uw vragen.
Mail ons gerust!