• Jennifer & Olivia, Recruiters

  Neem vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee!

Werken bij STMR

Wil je met je werk mensen ondersteunen om hen zo lang mogelijk zelfstandig te laten leven, dan ben je bij STMR op de goede plek. Samen met jou zorgen we ervoor dat onze klanten hun leven kunnen leiden zoals ze dat zelf willen. Bij ons heb je volop mogelijkheden om passend werk in zorg of welzijn te doen.

Bij STMR heb je zelf de vrijheid en dus ook de verantwoordelijkheid om je werk zelfstandig in te richten. Dat vertrouwen hebben we in onze medewerkers en dat maakt de verbondenheid met elkaar groot.

Laatste nieuwe vacatures

 • HBO

  Regiocoordinator Zorg

  werkgebied STMR

  Wil jij onze zelfstandige teams ondersteunen en samen met hen de zorg naar een nog hoger niveau tillen? Ben jij op de hoogte van de vele ontwikkelingen binnen de zorg en weet jij deze te vertalen naar mogelijkheden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  ‘verbinder, klantgericht, resultaatgericht’
  Regiocoördinatoren Zorg
  Gemiddeld 32-36 uur per week
  Werkgebied Sante Partners

  Vacature bekijken
 • Vakantiekrachten Zorg

  werkgebied STMR

  Santé Partners Zomeractie Kettingreactie

  Ben jij een student Verzorgende IG, Verpleegkunde of Geneeskunde en wil je deze zomer je eigen vakantie terugverdienen? Wil jij zelf bepalen wanneer jij gaat werken? Des te meer jij werkt, des te hoger jouw bonus! Wij zijn op zoek naar jou.

  Vakantiekrachten (Thuis)zorg
  (Uren: bespreekbaar)
  Bonus: bij minimaal 80 uur*: €100,-
  Bonus: bij >160 uur: €200,-
  Bonus: bij >240 uur: €300,-

  Vacature bekijken
 • MBO - IG niveau

  Verzorgende IG Zaltbommel Bruchem Kerkwijk

  Gemeente Zaltbommel

  Een eigen thuis, een leven lang, dat wil toch iedereen. Zelfstandig blijven wonen en zo veel mogelijk deelnemen aan het dagelijkse leven.Dat voelt goed. Help jij ons dit mede mogelijk te maken? Voor ons team zijn op zoek naar kandidaten voor de functie van:

  Verzorgende IG (16 uur)

  Vacature bekijken

Leren en ontwikkelen

Werken in de zorg is verantwoordelijk werk. Daarom is het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen. Maar zelf heb je natuurlijk ook de drive om vooruit te gaan, om meer en meer te weten en te kunnen. Bij STMR vinden we het belangrijk dat je je kunt ontwikkelen. Want wij vinden dat jij het verschil maakt.

Jij wilt het beste kunnen geven tijdens je werk en wij willen natuurlijk graag dat het beste in jou naar boven komt. Daarom kun je bij ons een goede ondersteuning van jouw ontwikkeling verwachten. Je krijgt daarvoor verschillende mogelijkheden aangereikt om te leren en je te ontwikkelen. 

Bij de beroepsgerichte opleidingen staat het praktijkleren centraal. Hierbij is er zoveel mogelijk aansluiting gezocht bij de Academie voor Zorg en Welzijn Rivierenland, een samenwerkingsverband waar STMR in participeert.

Daarnaast kun je denken aan training, coaching en intervisie. Ook bieden we mogelijkheden om je loopbaan een impuls te geven. Bij ons kun je je ontwikkelen richting een andere functie en zelfs totaal ander werk. We investeren in jou, zodat je beter presteert en met plezier je werk kunt doen.