• Je bent niet alleen. Wij kunnen helpen.

    Problemen in je relatie, een echtscheiding, financiële problemen: blijf er niet mee rondlopen, maar praat erover.
  • Op zoek naar een leuke baan?

    Ben jij op zoek naar een organisatie die echt onderscheidend wil zijn in de zorg, dan ben je bij Santé Partners op de goede plek.
  • Wij zijn er voor u

    Het coronavirus is ingrijpend en raakt iedereen op vele fronten. We geven u de aandacht, begeleiding en ondersteuning die nodig is. Juist nu!
  • < >

Zelf online regelen

Services en dienstverlening ter ondersteuning bij het zelfstandig wonen zelf online regelen? Het kan..., makkelijk en snel!

Via de links kunt u meteen aan de slag.

 

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlSTMR is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Zorg en locaties bij u in de buurt

Werken bij

Ben jij op zoek naar een organisatie die echt onderscheidend wil zijn in de zorg, dan ben je bij Santé Partners op de goede plek.

Korting voor leden!

Voor slechts € 22,80 per jaar profiteren u en uw gezinsleden van vele voordelen en kortingen van de STMR Ledenservice. Geselecteerd voor ú, om het leven gemakkelijker te maken.

Ouderchat

Vragen over je kind van 0-18 jaar? Chat er over met een jeugdverpleegkundige op de Groeigids Ouderchat. Maandag t/m vrijdag 18.00-20.00 en zaterdag en zondag 8.30-22.00

Zorg en locaties bij u in de buurt

Zoek op postcode of adres: