• Brief voor thuiszorg clienten

  Het is ons doel om u de zorg te blijven geven die u van ons gewend bent. Op dit moment kunnen we de consequenties en de omvang van het coronavirus echter niet voorzien.
 • Maatregelen STMR in verband met Corona

  Santé Partners is voorbereid op een verdere verspreiding van het coronavirus.
 • Op zoek naar een leuke baan?

  Ben jij op zoek naar een organisatie die echt onderscheidend wil zijn in de zorg, dan ben je bij Santé Partners op de goede plek.
 • Mantelzorgen met liefde

  STMR biedt u graag ondersteuning. Neem eens een kijkje op ons platform voor mantelzorgers. Hier vindt u uiteenlopende informatie, nieuws, tips en diensten.
 • < >

Zelf online regelen

Services en dienstverlening ter ondersteuning bij het zelfstandig wonen zelf online regelen? Het kan..., makkelijk en snel!

Via de links kunt u meteen aan de slag.

 

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlSTMR is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Zorg en locaties bij u in de buurt

Werken bij

Ben jij op zoek naar een organisatie die echt onderscheidend wil zijn in de zorg, dan ben je bij Santé Partners op de goede plek.

Korting voor leden!

Voor slechts € 21,50 per jaar profiteren u en uw gezinsleden van vele voordelen en kortingen van de STMR Ledenservice. Geselecteerd voor ú, om het leven gemakkelijker te maken.

Zorg en locaties bij u in de buurt

Zoek op postcode of adres: