Informatieavond kleinschalig wonen

 

Kleinschalig wonen voor mensen met dementie

HET KAN... in Geldermalsen!


De bouw is in volle gang. Aan de Koningsweg in Geldermalsen wordt een bijzondere, voor Geldermalsen zelfs unieke, kleinschalige woonvorm gebouwd waarbij ‘huiselijk en betrokken’ de sleutelwoorden zijn. Naar verwachting opent STMR in het voorjaar de deuren van deze kleinschalige woonvorm voor mensen met dementie.

Huiselijk en betrokken

In het voorjaar van 2017 zijn de speciale groepswoningen gebruiksklaar en kunnen 32 bewoners met dementie er hun intrek nemen. De bewoners krijgen de beschikking over een eigen studio met badkamer en een gezamenlijke gezellige huiskamer met open keuken. In de kleinschalige woonvorm is aandacht voor het welzijn van de bewoners en wordt zorg geleverd in een huiselijke sfeer door betrokken medewerkers.

Het kan… samen!

Bewoners pakken zo veel mogelijk dagelijkse zaken zelf op en krijgen daar waar nodig professionele ondersteuning. Samen wordt bekeken welke dagindeling door de bewoner als zinvol wordt geacht. Familieparticipatie is daarbij noodzakelijk. Aan de ene kant omdat de bewoner daardoor het gevoel van ‘thuis’ gemakkelijk blijft behouden, aan de andere kant omdat het voor familieleden belangrijk is dat men zich in onze locaties gekend weet en welkom voelt.

Kom naar de informatieavond

Voor geïnteresseerde, toekomstige bewoners en familieleden organiseert STMR een informatieavond over wonen met dementie. U bent van harte welkom op maandag 17 oktober 2016 van 19.00 tot 20.30 uur in De Pluk aan de Rijksstraatweg 64 in Geldermalsen. Meer informatie of direct inschrijven? Dat kan! Bel daarvoor met de Klantenservice van STMR 0900-8433 of neem een kijkje op www.stmr.nl/kleinschaligwonen STMR heeft ook kleinschalige woonvormen in Culemborg (Elisabeth hof)Rossum (de Eigenwaard) en Lienden (het Kulturhus).

Wonen zoals thuis

Wonen voor mensen met dementie

Start film

Persoonlijk contact?

Voor al uw vragen, bel met onze klantenservice. Wij staan u graag te woord.

0900-8433