Informatieavond unieke woonvorm voor mensen met dementie

Huiselijk en betrokken

De speciale woonlocatie is bestemd voor mensen waarvoor thuis wonen geen optie meer is. In mei dit jaar zijn de speciale groepswoningen gebruiksklaar en kunnen 32 bewoners met dementie er hun intrek nemen. De bewoners krijgen de beschikking over een eigen studio met badkamer en een gezamenlijke gezellige huiskamer met open keuken. In de bijzondere woonlocatie is aandacht voor het welzijn van de bewoners en wordt zorg geleverd in een huiselijke sfeer door betrokken medewerkers.

Het kan… samen!

Bewoners pakken zo veel mogelijk dagelijkse zaken zelf op en krijgen daar waar nodig professionele ondersteuning. Samen wordt bekeken welke dagindeling door de bewoner als zinvol wordt geacht. Familieparticipatie is daarbij noodzakelijk. Aan de ene kant omdat de bewoner daardoor het gevoel van ‘thuis’ gemakkelijk blijft behouden, aan de andere kant omdat het voor familieleden belangrijk is dat men zich in onze locaties gekend weet en welkom voelt.

Informatieavond

Voor geïnteresseerde, toekomstige bewoners en familieleden organiseert STMR een informatieavond deze voor Geldermalsen unieke woonvorm voor mensen met dementie. U bent van harte welkom op maandag 23 januari 2017 van 19.00 tot 20.30 uur in De Pluk aan de Rijksstraatweg 64 in Geldermalsen. Meer informatie of direct aanmelden? Dat kan! Bel daarvoor met de Klantenservice van STMR 0900-8433

Wonen zoals thuis

Wonen voor mensen met dementie

Start film

Persoonlijk contact?

Voor al uw vragen, bel met onze klantenservice. Wij staan u graag te woord.

0900-8433

Zorg en locaties bij u in de buurt

Zoek op postcode of plaats