Feestelijkheden in Elisabeth-hof

De bewoner en medewerkers van de kleinschalige woonvorm Elisabeth-hof in Culemborg mochten op vrijdag 25 november hun tuin verfraaien met een replica van Vrouwe Elisabeth. Dit prachtige beeldje werd hen aangeboden door Elisabeth weeshuis. Namens het weeshuis was voorzitter de heer Manus van Vuren aanwezig. Ook waren er afgevaardigden van Stichting Vrienden van Elisabeth-hof bij deze onthulling aanwezig. Een bewoner heeft samen met de teamleider het beeldje onthuld. Nogmaals dank!


Foto: Theo van Dam

Duo-fiets
Ook in december was er extra reden tot feest. Op donderdag 15 december hebben de bewoners van de Elisabeth-hof een prachtige duo fiets aangereikt gekregen door Stichting Samen Verder. Arjan Eigenbrood heeft dit, samen met Stichting Samen Verder, gerealiseerd. De bewoners gaan hier erg veel plezier aan beleven. Namens de medewerkers en bewoners hartelijk dank voor dit geweldige cadeau!


Foto: Theo van Dam