STMR en Van der Valk schudden samen de kussens op

STMR en Van der Valk schudden samen de kussens op!

Een aangenaam hotelverblijf mét professionele zorg

Van der Valk Hotel Tiel en zorgverlener STMR gaan samenwerken om mensen met een zorgbehoefte een tijdelijk en aangenaam verblijf met professionele zorg te bieden. Bijvoorbeeld voor mensen die uit het ziekenhuis komen maar om verschillende redenen nog niet naar huis kunnen. Maandag 13 maart ondertekenden Ron Axt (bestuurder STMR) en Elfi van der Valk (Bestuurder Van der Valk Vitaal) een overeenkomst die de samenwerking officieel bekrachtigt.

In het prachtige hotel in Tiel heeft Van der Valk “Hotel met Zorg” 60 kamers ingericht, speciaal voor mensen met een zorgbehoefte. Voor deze mensen is het mogelijk om, geheel omgeven met 24-uurs zorg van gediplomeerde verpleegkundigen en verzorgenden van de STMR, in het gastvrije hotel te verblijven en te herstellen. Ook andere paramedici zoals fysiotherapeuten, ergotherapeuten en podologen, psychologen staan ter beschikking. Ron Axt: “Met het verblijf in het hotel met zorg zijn mensen verzekerd van de professionele verpleging en verzorging die zij nodig hebben. Ook voor personen die tijdelijk niet kunnen terugvallen op hun mantelzorger biedt het hotel met zorg uitkomst.”

Gastvrij verblijf met zorg op maat
Elfi van der Valk: “Het verblijf dat wij onder de naam ‘Van der Valk Care’ bieden staat voor onze vertrouwde gastvrijheid, optimale zorg en persoonsgericht herstel. Samen met STMR bieden we de zorg en hospitality passend bij de behoefte van de gast”. De kamers zijn rolstoelvriendelijk en voorzien van alle gebruikelijke comfort. Gasten kunnen gebruik maken van de vele faciliteiten die in het hotel aanwezig zijn, zoals de fitness, het zwembad de restaurants, maar ook de Skybar en het Casino.

Vergoed via basisverzekering
Mensen kunnen op indicatie van de huisarts of specialist in het hotel met zorg logeren. Dit wordt via de basisverzekering vergoed. Sinds 1 januari 2017 valt namelijk het zogenoemde ‘kortdurend eerstelijns verblijf’ onder de zorgverzekeringswet, waardoor niet alleen zorg en verpleging, maar ook de verblijfskosten via de basisverzekering vergoed wordt.
Hebt u geen indicatie, maar wilt u wel verblijven in het hotel met zorg? Neem dan contact op met de klantenservice van STMR. Aan de hand van uw persoonlijke situatie en uw zorgverzekeringspakket onderzoekt en adviseert onze medewerker van de klantenservice of er mogelijkheden zijn voor een (gedeeltelijke) vergoeding vanuit uw zorgverzekering. Uiteraard zijn gasten ook particulier van harte welkom. Een overnachting met zorg kost, vol pension, € 245,- per persoon. Een tweede gast kan voor € 75,- blijven logeren op de hotelkamer.

Meer informatie of aanmelden?
Wilt u meer informatie of als gast verblijven in het hotel met zorg? Wilt u weten of uw zorgverzekering het verblijf met zorg dekt? Neem dan contact op met de Klantenservice van STMR via 0900-8433 (0,45 per gesprek). Natuurlijk kunt u ook een kijkje komen nemen. Voor een rondleiding kunt u contact opnemen met het team van Van der Valk Care 0344-881000.

Persoonlijk contact?

Voor al uw vragen, bel met onze klantenservice. Wij staan u graag te woord.

0900-8433

Zorg en locaties bij u in de buurt

Zoek op postcode of plaats