Beleef het bij STMR en Medipoint!

 

Waar: Medipoint winkel Elst, Industrieweg Oost 7A
Wanneer: Zaterdag 29 april 2017 tussen 10.00 en 16.00 uur (vrije inloop)

 

Op zaterdag 29 april organiseren we samen met Medipoint een ‘Beleef het bij STMR’ dag in de thuiszorgwinkel in Elst. Er is een gevarieerd programma van demonstraties van scootmobielen tot een proeverij van apetito maaltijden. Iedereen is van harte welkom!

 

Leden van de STMR Ledenservice krijgen deze dag maar liefst 20% korting op het gehele assortiment. Lid worden kan ook ter plaatse, nieuwe leden ontvangen dan die dag een gratis hoofdkussen. Naast de 20% korting zijn er ook nog kortingen tot wel 25% op scootmobielen en sta-opstoelen. Dit kan u al gauw een besparing opleveren van enkele honderden euro’s. Dan is het lidmaatschap van de Ledenservice (€ 19,75 per jaar) er heel snel uit gehaald!

 

U bent van harte welkom vanaf 10.00 uur en neem ook uw familie, vrienden of buren mee! Wij zorgen dat er een hapje en drankje voor u klaarstaat. Klik hier voor het volledige programma. Graag tot ziens op zaterdag 29 april in Elst!

Korting voor leden!

Met het lidmaatschap van de STRM Ledenservice ontvangt u naast relevante informatie, leuke kortingen op ons gehele assortiment.

Slechts € 22,20!

Meld u nu aan voor de ledenservice

STMR Thuiszorgwinkels

Thuiszorgwinkel

Onze Thuiszorgwinkels bieden een groot assortiment aan artikelen die het leven voor u veraangenamen.

Klik hier voor meer informatie en de actuele openingstijden.