Clientvertrouwenspersoon bij STMR

Clientvertrouwenspersoon is er voor u

STMR probeert haar zorg- en dienstverlening zo zorgvuldig mogelijk uit te voeren passend bij uw situatie. Toch kan het gebeuren dat u een klacht hebt of dat u de behoefte hebt om los van de zorg- en hulpverlening een signaal af te geven of uw onvrede te uiten.

U kunt met Cliëntvertrouwenspersoon Danny van Stam op een laagdrempelige wijze een gesprek hierover aangaan. “Ik zorg dat het gesprek zo snel mogelijk plaatsvindt – bij u thuis of op een thuiszorglocatie in de buurt. Wat u met mij bespreekt, blijft tussen ons. In een eerste gesprek vraag ik door, totdat alles helder is. Een luisterend oor kan iemand kalmeren en al veel onvrede wegnemen. Soms is dat al genoeg. Is er meer nodig, dan bedenken we samen een oplossing voor het probleem. En we onderzoeken of dit in de informele sfeer opgelost kan worden.” Vragen, wensen en problemen van cliënten vertaalt Danny op vertrouwelijke wijze in adviezen aan STMR bestuurder Ron Axt.

U kunt geheel vrijblijvend contact met mij opnemen.

Danny van Stam
Cliëntvertrouwenspersoon STMR
cliëntvertrouwenspersoon@stmr.nl
06-51952422