Hotelverblijf met zorg ook voor mantelzorgers

Komt u uit het ziekenhuis maar kunt u om verschillende redenen nog niet naar huis? Wilt u in alle rust revalideren, er even tussenuit (respijtzorg) of kunt u tijdelijk niet terugvallen op uw mantelzorger? Dan biedt het hotel met zorg uitkomst.

In het prachtige hotel in Tiel zijn 60 kamers ingericht, speciaal voor mensen met een zorgbehoefte. Van der Valk Hotel Tiel en STMR werken hier samen om mensen met een zorgbehoefte een aangenaam verblijf met professionele zorg te bieden. Naast verpleegkundigen staan er ook andere paramedici, zoals fysiotherapeuten, ergotherapeuten, podologen en psychologen, ter beschikking. Met het verblijf in het ‘Hotel met Zorg’ zijn mensen 24 uur per dag verzekerd van de professionele verpleging en verzorging die zij nodig hebben.

Klik hier voor meer informatie.