Extra kosten 0900 nummer vervallen

Per 1 juli 2017 worden er geen extra kosten meer in rekening gebracht voor het telefonisch contact opnemen met de STMR Klantenservice via het telefoonnummer: 0900 8433. Door aangepaste tariefregels, als gevolg van een uitspraak van het Europese Hof, zullen enkel de reguliere kosten voor het bellen vanaf een vaste of mobiele telefoon in rekening worden gebracht.

Klanten met zorgvragen kunnen ons blijvend via 0900-8433 bereiken. Dat geldt ook voor mensen die niet in zorg zijn bij STMR. Zorgvragen worden onveranderd 24 uur per dag, 7 dagen per week beantwoord door onze hoog opgeleide verpleegkundigen.

Persoonlijk contact?

Voor al uw vragen, bel met onze klantenservice. Wij staan u graag te woord.

0900-8433

Zorg en locaties bij u in de buurt

Zoek op postcode of plaats