Klanttevredenheidsonderzoek van start

Zorg en locaties bij u in de buurt

Zoek op postcode of plaats 

Persoonlijk contact?

Voor al uw vragen, bel met onze klantenservice. Wij staan u graag te woord.

0900-8433

Klanttevredenheidsonderzoek: wat doen we goed, wat kan beter?

STMR laat in oktober en november 2017 onderzoeken wat klanten van onze zorg- en dienstverlening vinden. STMR heeft hiervoor onderzoeksbureau Motivaction ingeschakeld. Zij voeren het onafhankelijk onderzoek uit onder 770 thuiszorgklanten en bij de vertegenwoordigers van bewoners van de woonvormen en woonzorgcentrum Westlede (PG). De vragenlijsten worden rond 14 oktober verzonden. Wij hopen op een hoge respons.

 

De uitkomsten van het klanttevredenheidsonderzoek gebruikt STMR om de kwaliteit van de zorg en dienstverlening te verbeteren. Ook gebruiken we de wensen bij de ontwikkeling van nieuwe mogelijkheden binnen de zorg. Zo kunnen we onze zorg en dienstverlening nóg beter aan te laten sluiten bij de behoefte van de klant.