Cursus Uitkomen met Inkomen start op 22 mei

Uitkomen met Inkomen
Blijf uw stress de baas

Begrijpt u nooit waar uw geld blijft? Komt u aan het eind van de maand altijd wat geld tekort? Piekert u vaak over geldproblemen of bezorgen uw gedachten over geld u veel stress? Misschien komt u door verlies van werk of door ziekte in andere financiële omstandigheden terecht?

Onder begeleiding van twee trainers leert u een eigen systeem te maken om goed overzicht op uw inkomen en uitgaven te houden. U krijgt meer grip op uw budget door vast te stellen wat u per week of maand aan huishoudgeld te besteden heeft.

Deze training, die wordt verzorgd door een maatschappelijk werker van STMR en een medewerker van Indigo start op 22 mei in ons pand aan de Siependaallaan in Tiel. Aanmelden kan nog tot 15 mei.

De volledige informatie over deze training leest u in de .flyer