Cursus uitkomen met inkomen start op 2 oktober

Uitkomen met Inkomen
Blijf uw stress de baas

Begrijpt u nooit waar uw geld blijft? Komt u aan het eind van de maand altijd wat geld tekort? Piekert u vaak over geldproblemen of bezorgen uw gedachten over geld u veel stress? Misschien komt u door verlies van werk of door ziekte in andere financiële omstandigheden terecht?

Onder begeleiding van twee trainers leert u een eigen systeem te maken om goed overzicht op uw inkomen en uitgaven te houden. U krijgt meer grip op uw budget door vast te stellen wat u per week of maand aan huishoudgeld te besteden heeft.

Deze training, die wordt verzorgd door een maatschappelijk werker van STMR en een medewerker van Indigo start op 2 oktober in ons pand aan de Siependaallaan in Tiel. Aanmelden kan nog tot 25 september.

De volledige informatie over deze training leest u in de flyer.