Dans mee in het danspaleis

 

Op donderdag 25 oktober organiseert de STMR Ledenservice een danspaleis in Tiel. Het Danspaleis is een ouderwets gezellig dansfeest voor ouderen en iedereen die van swingen houdt. Er komt een echte PlatenDraaier en die trekt oude krakers uit de koffer van de sterren van weleer, zoals Johnny Hoes, Louis Prima, Lieve Hugo en Doris Day. Van meezinger tot tranentrekker, van merengue tot Engelse wals en van polonaise tot rock-‘n-roll, een echt dansfeest!

Toegang: Gratis! Consumpties zijn tegen betaling.

Voor wie? Iedereen is welkom, ongeacht hoe jong of oud u bent en of u nog mobiel bent of niet. Iemand meenemen mag ook!

Wanneer: donderdag 25 oktober van 14:00-16:00 uur.

Waar: De Vergulde Graaf, De Vier Gravinnen 2, 4001 RZ Tiel

Meer informatie: www.hetdanspaleis.com

Aanmelden of vragen?: De toegang gratis, maar we willen graag weten of u komt. U kunt dit doorgeven door te bellen naar onze Klantenservice via telefoonnummer 0900-8433 (keuze 2) of een mail te sturen naar ledenservice@stmr.nl? Aanmelden kan ook hier.

 

We zien u graag dan!