• Wij zijn er voor u

  Het coronavirus is ingrijpend en raakt iedereen op vele fronten. We geven u de aandacht, begeleiding en ondersteuning die nodig is. Juist nu!
 • Brief voor thuiszorg clienten

  Het is ons doel om u de zorg te blijven geven die u van ons gewend bent. Op dit moment kunnen we de consequenties en de omvang van het coronavirus echter niet voorzien.
 • Maatregelen STMR in verband met Corona

  Santé Partners is voorbereid op een verdere verspreiding van het coronavirus.
 • Op zoek naar een leuke baan?

  Ben jij op zoek naar een organisatie die echt onderscheidend wil zijn in de zorg, dan ben je bij Santé Partners op de goede plek.
 • Je bent niet alleen. Wij kunnen helpen.

  Problemen in je relatie, een echtscheiding, financiële problemen: blijf er niet mee rondlopen, maar praat erover.
 • < >

Ons aanbod

Zelfstandig (blijven) wonen in een eigen gekozen omgeving en zo veel mogelijk deelnemen aan het dagelijkse leven. Ook als er behoefte is aan ondersteuning, blijft dit belangrijk.

STMR draagt hier graag aan bij. Dit doen wij in de regio Rivierenland door onze dienstverlening op het goed van wonen, welzijn (thuis)zorg en services direct bij u thuis of dicht bij, in de eigen wijk aan te bieden.

Daarbij gaan wij uit van datgene wat u zelf kan en organiseren wij aanvullende ondersteuning en services waar dit nodig is.

Thuiszorgwinkels

Als u tijdelijk of voor langere tijd een hulpmiddel nodig hebt, wilt u dat dat snel en makkelijk geregeld kan worden. De Thuiszorgwinkels van STMR bieden een groot assortiment aan artikelen die het leven voor u veraangenamen. Bestelt u uw hulpmiddel van keuze liever online? Dat kan!

Kleinschalig Wonen

Wonen zoals thuis voor mensen met dementie. Wat is er mooier dan in uw eigen omgeving te kunnen blijven en te wonen zoals thuis. Dat kan in één van de kleinschalige woonvormen van STMR.