Afvallen in 4 stappen

Op een succesvolle manier afvallen en een gezond gewicht bereiken kan een hele uitdaging zijn. Het volgen van een streng dieet om af te vallen is vaak moeilijk vol te houden op de lange termijn. Met begeleiding van een BGN-gewichtsconsulent kunt u op een verantwoorde manier gewicht verliezen zonder dieet. U leert een verandering van leefstijl aan en bereikt en behoudt hierdoor het gewenste gewicht.

Voor wie is de cursus?

De BGN-gewichtsconsulent is voor iedereen die behoefte heeft aan een steuntje in de rug bij verantwoord afvallen of informatie over een gezonde(re) leefstijl. Door (persoonlijk) voedings- en beweegadvies en coaching krijgt u handvaten om uw gewenste doelen te bereiken.

Cursusinhoud: afvallen in vier stappen

Groepscursus van vier bijeenkomsten van twee uur. In een kleine groep gaat u samen met anderen aan de slag met een gezonde leefstijl. U krijgt informatie over gezonde voeding, de mogelijkheden om meer te bewegen, etiketten lezen en u leert gezonde menu’s samen te stellen. Er is ondersteuning door groepsgenoten, ruimte voor eigen ervaringen en vragen en er is altijd een gezond hapje te proeven. U kunt zich laten wegen en meten.

Aanmelden?

U kunt zich aanmelden voor deze inspirerende cursus door hier te klikken!

De kosten voor deze cursus zijn € 135,-. Leden van de STMR Ledenservice krijgen 10% korting.

Bent u nog geen lid? Klik hier om u direct aan te melden en te profiteren van het ledenvoordeel voor deze cursus en veel meer!

Het is vaak mogelijk de kosten (deels of geheel) te declareren bij de zorgverzekeraar, vanuit de aanvullende pakketten.