Cursus Leren Ontspannen

Te veel en te lang spanning, veroorzaakt stress waardoor allerlei klachten kunnen ontstaan. Door te leren ontspannen en omgaan met stress kunt u voorkomen dat u overbelast raakt. De cursus 'Leren ontspannen' helpt daarbij.

Voor wie is de cursus 'Leren Ontspannen'?

Wilt u weten wat te doen tegen stress en zoekt u manieren om beter met spanning om te gaan zodat eventuele spanningsklachten zullen verminderen? Of zoekt u misschien naar een betere balans tussen spanning en ontspanning? Dan is deze cursus zeker interessant voor u. Ook als u geen spanning of spanningsklachten ervaart, is dit een interessante cursus om preventief te volgen. Zo voorkomt u dat spanning en klachten zich gaan opbouwen.

Bij ziekte of lichamelijke gebreken adviseren wij u om vooraf even contact op te nemen met uw docent.

Cursusinhoud van 'Leren Ontspannen'

Om optimaal te blijven functioneren is een goede balans tussen spanning en ontspanning belangrijk. U leert in deze cursus in twee lessen van 2 uur verschillende ontspanningsmethoden en krijgt praktische oefeningen voor thuis. Zo blijft u krachtig in het leven staan en blijft u stress de baas.

Waar en wanneer?

De cursus Leren Ontspannen bestaat uit 2 bijeenkomsten op dinsdagavond in Tiel. Iedere bijeenkomst duurt van 19:30 tot 21:30 uur.

Waar? STMR Hoofdkantoor, Siependaallaan 1, 4003 LE Tiel.
Wanneer? 11 en 18 juni, 19:30 - 21:30 uur.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor deze inspirerende cursus door hier te klikken!

De prijs voor deze cursus is €48,95. Leden van de STMR Ledenservice krijgen 10% korting op deze cursus. Lees welke voordelen de STMR Ledenservice nog meer biedt.

Bent u nog geen lid? Klik hier om u direct aan te melden en te profiteren van het ledenvoordeel voor deze cursus en veel meer!

Het is vaak mogelijk de kosten (deels of geheel) te declareren bij de zorgverzekeraar, vanuit de aanvullende pakketten.