Nordic Walking

Nordic walking

Nordic walking is een intensieve wandeltraining. Met deze training kunt u uw conditie en uithoudingsvermogen sterk verbeteren. De nordic walking stokken zorgen voor meer steun, stabiliteit en wordt de belasting op uw gewrichten verminderd.

STMR biedt groepslessen nordic walking in Tiel. Zo blijft u op een simpele manier fit en komt u lekker in de buitenlucht.

 

Aanmelden

Voor wie is de cursus?

Deze zeer toegankelijke cursus is eigenlijk geschikt voor iedereen die anderhalf uur kan wandelen en het leuk vindt om met een groep te wandelen. 

Bij ziekte of lichamelijke gebreken adviseren wij u om vooraf even contact op te nemen met uw docent.

Cursusinhoud van 'Vitaal wandelen'

In drie bijeenkomsten van 1,5 uur gaat u met een ervaren nordic wandeldocent op stap. Heeft u geen nordic walking stokken? Geen probleem, de docent zal stokken voor u meenemen.

De cursus zal plaatsvinden op drie middagen: 6, 13 en 19 november van 14:30 tot 16:00 uur.

Tarieven

De prijs voor deze cursus is €50,00. STMR Leden krijgen 10% korting op deze cursus en betalen dus slechts €45,00 voor drie lessen. Lees welke voordelen de STMR Ledenservice nog meer biedt.

Afhankelijk van uw polis vergoeden veel zorgverzekeraars vaak ook een groot deel van de kosten van de cursussen van STMR. Informeer bij uw zorgverzekeraar of u in aanmerking komt voor een vergoeding.

Aanmelden

Aanmelden voor de cursus nordic walking kan door op onderstaande button te klikken. Daar verschijnt een online aanmeldformulier die u kunt invullen.

 

Aanmelden 


Wilt u het aanmeldformulier liever per post ontvangen? Belt u ons dan even. We sturen u het aanmeldformulier graag toe.