Opvoedcoach

Vandaag de dag wordt steeds meer gevraagd van ouders en kinderen en het gezinsleven kan soms erg hectisch zijn. Het kan dan gebeuren dat u door het gedrag van een kind of door gezinsomstandigheden de grip op de opvoeding en het gezinsleven even kwijt bent. Soms ontstaan zo moeilijke situaties. Bijvoorbeeld uw kinderen luisteren niet of zijn vaak en lang boos, waardoor u steeds meer gaat mopperen. Het is niet altijd even gemakkelijk uit die negatieve spiraal te stappen. Een opvoedcoach kan u helpen om situaties en omstandigheden in uw leven te veranderen..
Zij begeleidt u om het weer op orde te krijgen.  Deze coach is een speciaal opgeleide jeugdverpleegkundige met een aanvullende specialisatie.

De coach biedt begeleiding en ondersteuning om de regie van de opvoeding te behouden of te vinden. Zij helpt u bij het vinden van praktische oplossingen die passen bij u en uw kind.  We gaan daarbij uit van uw eigen kracht en de kracht van uw kind. Er wordt aansluiting gezocht bij uw situatie, uw specifieke omstandigheden, uw kwaliteiten en mogelijkheden. Samen met u wordt een verbeterplan opgesteld. Het uiteindelijke doel is dat u zelf de grip terugkrijgt op uw situatie en de rust en gezelligheid in uw gezin weer terugkeert.

Opzet

Het coaching traject is bedoeld voor ouders van kinderen van 0 tot 18  jaar.
De duur van het traject varieert van 3 tot 10 gesprekken van 1 à 2 uur. De omvang van het traject wordt in overleg vastgesteld op basis van de aard en de complexiteit van uw vraag. Daarnaast is er regelmatig telefonisch en/of email contact. 

Datum en locatie

Data van de gesprekken worden in overleg met u bepaald. De gesprekken kunnen bij u thuis of in een ruimte op het consultatiebureau plaatsvinden.

Kosten

U kunt contact opnemen via het contactformulier.  Wij zullen dan met u contact opnemen en in overleg met u de mogelijkheden bespreken.

Overige informatie:

Voor uw opvoedingsvragen kunt u ook terecht bij het consultatiebureau. De opvoedcoach is hierop een aanvulling.

Meld hier uw suggestie

Uw suggesties zijn altijd welkom.
Mail ons gerust!

Persoonlijk contact?

Voor al uw vragen, bel met onze klantenservice. Wij staan u graag te woord.

0900-8433