Opvoedparty

In de Opvoedparty staat de opvoeding van uw kind(eren) centraal.  Samen met andere ouders (bijvoorbeeld moeders of vaders uit de buurt, vriendinnen van de sportclub, ouders van kinderen op school) praat u onder begeleiding van een jeugd- en gezinswerker (opvoedcoach) over diverse onderwerpen in de opvoeding. Gezellig, leerzaam en ontspannen. Gewoon bij iemand uit uw groep thuis. 

Opzet

Een Opvoedparty duurt 2 uur en is voor 5 tot 10 deelnemers. U geeft als groep zelf vooraf de onderwerpen aan. Bijvoorbeeld communicatie met kinderen, zelfbeeld en zelfvertrouwen, grensoverschrijdend gedrag. Een Opvoedparty kan gaan over verschillende leeftijdsgroepen: kinderen van 0-6 jaar, 6-12 jaar en 12-18 jaar.

Datum en locatie

De datum en de locatie worden in overleg met de opvoedcoach vastgesteld. De Opvoedparty vindt plaats bij iemand uit uw groep thuis.

Kosten

De Opvoedparty wordt gratis aangeboden door de gemeente Tiel voor inwoners van deze gemeente.

Aanmelden

Heeft u interesse in de Opvoedparty? Klik dan hier om voor het aanvragen van meer informatie.

Verdere informatie

Indien u uit een andere gemeente komt in het werkgebied van de STMR, kunt u ook contact met ons opnemen. Wij zullen dan kijken welke mogelijkheden er zijn om de Opvoedparty bij u uit te voeren.

 

Persoonlijk contact?

Voor al uw vragen, bel met onze klantenservice. Wij staan u graag te woord.

0900-8433

Meld hier uw suggestie

Uw suggesties zijn altijd welkom.
Mail ons gerust!