Sociale vaardigheidstraining voor volwassenen

Wordt u geregeld niet begrepen door anderen of heeft u snel onenigheid? Vindt u het moeilijk voor uzelf op te komen of wilt u graag uw mening geven in een lastige situatie maar durft u dit niet? Deze training kan u op weg helpen!

U vindt het lastig om “nee” te zeggen tegen uw partner, uw familie, vrienden of werkgever. U heeft moeite met het geven of ontvangen van kritiek of complimenten. Of u ziet er tegenop een gesprek met een ander te beginnen en het voeren van gesprekken maakt u regelmatig onzeker. 
Door het aanleren van goede sociale vaardigheden kan het leven voor u aangenamer worden en verlopen de contacten met anderen makkelijker. Met deze training ondersteunen wij u graag om op eigen kracht dit te bereiken!

In de training leert u om te gaan met voor u lastige situaties. U oefent aan de  hand van concrete situaties met nieuw gedrag en leert daarbij op u zelf te vertrouwen. U leert op een juiste manier contact te leggen en een gesprek te voeren, ergens tegenin te gaan of op een goede wijze te reageren op boosheid en commentaar van anderen. De training is praktisch en er wordt veel geoefend met verschillende thema’s. Naast het oefenen krijgt u aanvullende theorie en wisselt u samen met andere deelnemers ervaringen uit.

Cursusopzet

De training is bedoeld voor volwassenen vanaf 18 jaar.
Het bestaat uit 8 bijeenkomsten van 2 uur. Er kunnen maximaal 12 deelnemers deelnemen.

Datum en locatie

Deze training start bij voldoende deelname.

Kosten

De groep wordt gesubsidieerd door de gemeenten. U betaalt een eigen bijdrage van € 25,- voor de gehele cursus. Als u woonachtig bent in een gemeente in het werkgebied van STMR kunt u aan de cursus deelnemen.

Overige informatie

Download hier  de flyer.

Aanmelden

Aanmelden voor deze training kan door het invullen van dit contactformulier of door te bellen met onze klantenservice, telefoonnummer 0900-8433.

Persoonlijk contact?

Voor al uw vragen, bel met onze klantenservice. Wij staan u graag te woord.
Manuela van Eeuwijk, klantenservice

0900-8433