Voorlichtingsavond over bevallen

Bent u in verwachting van uw (eerste) kind? Dan staat u een spannende en bijzondere tijd te wachten. U hebt vast ook allerlei vragen. Hoe zal de bevalling verlopen? Wat betekent dit voor mijn lichaam, wat kan ik van de kraamtijd verwachten en zal ik straks borst- of flesvoeding gaan geven. Tijdens de thema-avond Rondom de bevalling hoort en ziet u meer over deze onderwerpen. Daarnaast ontmoet u ook andere toekomstige ouders.

De thema-avond wordt verzorgd door verloskundigenpraktijk De Ronding in Culemborg en is vooral gericht op deelnemers uit Culemborg en omgeving. De verloskundige vertelt over het verloop van de zwangerschap, de ontwikkeling van de baby en voor het grootste gedeelte over de bevalling. In een videofilm ziet u het verloop van verschillende bevallingen. Enkele gastsprekers en leveranciers geven in de vorm van een informatiemarkt aanvullende informatie over buikondersteuning, bh’s, accupunctuur en massage tijdens de bevalling en over kraamzorg.

Datum en locatie

Nog geen nieuwe datum gepland

Kosten

Voor leden  € 11,50 per persoon
Voor niet-leden  € 13,00 per persoon

Voor leden 15,00 per duo
Voor niet-leden  € 17,50 per duo

Extra informatie

Beide ouders kunnen deelnemen, u betaalt dan de duo-prijs.  Vanwege de onderwerpen heeft het de voorkeur om de bijeenkomsten wat later (> 20 weken) in de zwangerschap te volgen. De bijeenkomst vindt 4 x per jaar plaats.

Persoonlijk contact?

Voor al uw vragen, bel met onze klantenservice. Wij staan u graag te woord.
Manuela van Eeuwijk, klantenservice

0900-8433

Meld hier uw suggestie

Uw suggesties zijn altijd welkom.
Mail ons gerust!