Cursus: Train je brein

Hoe we ons gedragen en functioneren wordt bepaald door onze hersenen. Ze maken ons tot wie we zijn. Als we het idee hebben dat onze hersenen minder goed werken dan we zouden willen doordat ons geheugen ons vaker in de steek laat of we ons minder goed kunnen concentreren, dan kan dat een grote impact hebben op hoe we ons voelen.

Geheugentraining en concentratie-oefeningen kunnen vaak helpen om uw geheugen en concentratie aanzienlijk te verbeteren. In de cursus 'Train je brein!' van STMR gaat u met deze oefeningen aan de slag.

Voor wie is de cursus?

Vergeet u namen, kunt u niet op woorden komen of loopt u wel eens naar een ruimte om iets te pakken en bent u vergeten wat het was? Of zou u op een zeer effectieve manier uw geheugen en concentratievermogen wil verbeteren of willen weten wat u kunt doen om uw hersenen fit te houden? Dan is deze cursus een aanrader voor u.

Bij ziekte of lichamelijke gebreken adviseren wij u om vooraf even contact op te nemen met uw docent.

Cursusinhoud van 'Train je brein'

Samen met een ervaren therapeut gaat u in vier bijeenkomsten van anderhalf uur aan de slag om op effectieve wijze uw geheugen- en concentratievermogen aanzienlijk te verbeteren. Met behulp van speciaal ontwikkelde oefeningen zult u vooral de basisfactoren van het werkgeheugen trainen. In de cursus wordt uitvoerig ingegaan op de theoretische achtergrond van deze methode. De oefeningen zijn afwisselend en leuk om te doen en er is geen enkele voorkennis voor nodig. Daarnaast krijgt u praktische en nuttige tips aangereikt over hoe u uw hersenen fit en in een goede conditie kunt houden.

Waar en wanneer

De cursus Train je Brein bestaat uit vier bijeenkomsten van anderhalf uur. Deze zal plaatsvinden in Tiel.

Waar: Siependaallaan 1
Wanneer: woensdag 27 november, 4, 11 en 18 december van 14.00 tot 15.30 uur 

Kosten en aanmelden

U kunt zich aanmelden voor deze inspirerende cursus door hier te klikken!

Leden van de STMR Ledenservice ontvangen korting op deze cursus. De kosten voor deze cursus zijn € 79,-. Leden van de STMR Ledenservice krijgen 10% korting en betalen dus slechts € 71,10 voor deze workshop.

Bent u nog geen lid? Klik hier om u direct aan te melden en te profiteren van het ledenvoordeel voor deze cursus en veel meer!