Training - Last van stress

Spanningen, ook vaak stress genoemd, zijn heel gewoon. Een leven zonder spannende gebeurtenissen zou saai zijn. Een examen, een huwelijk, een verhuizing, het zijn allemaal situaties die (gezonde) stress met zich meebrengen. In panieksituaties helpt stress om snel te kunnen reageren en een lichte spanning kan prestatie zelf verbeteren, bijvoorbeeld tijdens een examen.

Pas wanneer u teveel spanning ervaart of uzelf niet meer kunt ontspannen, dan wordt spanning ongezond. Het evenwicht raakt verstoord. Dit kan allerlei klachten met zich meebrengen zoals hoofdpijn, slecht slapen, zenuwachtig of opgejaagd voelen, snel geïrriteerd of lusteloos zijn. Het is belangrijk dat u deze klachten op tijd herkent. Wanneer u niet naar deze waarschuwingssignalen luistert, loopt u kans om overspannen te raken. Tijdig handelen bij teveel spanning kan voorkomen dat u ziek wordt. Tijdens deze training leert u effectief met stress om te gaan, ook op langere termijn.
 

Voor wie

De training richt zich tot iedereen die efficiënter en productiever met stress wil leren omgaan en is niet bedoeld voor mensen met ernstige persoonlijke problemen. Deze training is alleen beschikbaar voor inwoners van de gemeenten Doesburg, Zevenaar, Duiven en Overbetuwe.

Kosten

Er zijn aan deze training geen kosten verbonden.

Meer informatie en aanmelden

Voor meer informatie over deze training kunt u contact opnemen met onze klantenservice via 0900-8433. U kunt ook het contactformulier invullen.