Yoga

Het moderne leven stelt hoge eisen aan lichaam en geest. Soms raakt het evenwicht tussen deze twee verstoord. U kunt dit helpen voorkomen door het beoefenen van yoga. Yoga maakt je lichaam fit en gezond, maar leert je ook om negatieve spanningen los te laten. Van de verschillende yogasystemen die al sinds jaren in het westen worden beoefend, is Hatha-yoga de bekendste. Een doordachte methode van eenvoudige oefeningen geven u ontspanning en nieuwe energie en houden u in balans. Door middel van Hatha-yoga leert u ontspannings- en ademhalingsoefeningen, concentratietechnieken en lichaamshoudingen die asana’s worden genoemd. Hatha-yoga is geen uitputtende training maar een rustige methode voor het vrijmaken van energie. Bovendien leert het ons deze energie te beheersen en doelmatig te gebruiken.

Opzet

De yogalessen van een uur worden het hele jaar door gegeven, met uitzondering van twee weken in de zomer en twee weken aan het einde van het jaar.

Datum en locatie

Geldermalsen       
Donderdag 18.45u - 19.45u  20.00u - 21.00u   
       
Eck & Wiel       
Woensdag  09.00u - 10.00u 10.15u - 11.15u

 

Kosten en aanmelden

U kunt zich doorlopend aanmelden voor de cursus. Leden van de STMR ledenservice ontvangen korting.

Prijs leden  € 90 per kwartaal    
Prijs niet leden  € 96 per kwartaal  


De prijs in Geldermalsen en Eck & Wiel is per kwartaal. Een proefles volgen is gratis. De lessen worden gegeven door yoga docent Peter Tuasela. Aanmelden kan rechtstreeks via e-mailadres: peter@yogawoerden.nl of per telefoon: 06-4125 9782. Vermeld bij het aanmelden uw contactgegevens inclusief telefoonnummer en uw lidmaatschapsnummer van de ledenservice.

 

Persoonlijk contact?

Voor al uw vragen, bel met onze klantenservice. Wij staan u graag te woord.

0900-8433

Meld hier uw suggestie

Uw suggesties zijn altijd welkom.
Mail ons gerust!