Yoga

Het moderne leven stelt hoge eisen aan lichaam en geest. Soms raakt het evenwicht tussen deze twee verstoord. U kunt dit helpen voorkomen door het beoefenen van yoga. Yoga maakt je lichaam fit en gezond, maar leert je ook om negatieve spanningen los te laten. Van de verschillende yogasystemen die al sinds jaren in het westen worden beoefend, is Hatha-yoga de bekendste. Een doordachte methode van eenvoudige oefeningen geven u ontspanning en nieuwe energie en houden u in balans. Door middel van Hatha-yoga leert u ontspannings- en ademhalingsoefeningen, concentratietechnieken en lichaamshoudingen die asana’s worden genoemd. Hatha-yoga is geen uitputtende training maar een rustige methode voor het vrijmaken van energie. Bovendien leert het ons deze energie te beheersen en doelmatig te gebruiken.

Opzet

De wekelijkse hatha yogalessen van een uur draaien van september t/m juni. 

Datum en locatie

Geldermalsen       
Donderdag 18.45u - 19.45u  20.00u - 21.00u   
       
Eck & Wiel       
Woensdag  09.00u - 10.00u 10.15u - 11.15u 12.00u - 13.00u 
Donderdag   09.00u - 10.00u     

 

Kosten en aanmelden

De prijs is afhankelijk van de locatie waar de yogalessen plaats vinden. Dat betekent dat de cursus in de ene plaats goedkoper/duurder kan zijn dan in de andere plaats. U kunt zich doorlopend aanmelden voor de cursus. Leden van de STMR ledenservice ontvangen korting.

 

Geldermalsen      Eck & Wiel   
Prijs leden  € 90        Prijs leden  € 78 
Prijs niet leden  € 96    Prijs niet leden  € 96 


De prijs in Geldermalsen en Eck & Wiel is per kwartaal. Dit wordt door middel van een machtiging geïnd. De lessen worden gegeven door yoga docent Peter Tuasela. Aanmelden kan rechtstreeks via emailadres: peter@yogawoerden.nl. Vermeld bij het aanmelden uw contactgegevens inclusief telefoonnummer en uw lidmaatschapsnummer van de ledenservice.

 

Persoonlijk contact?

Voor al uw vragen, bel met onze klantenservice. Wij staan u graag te woord.
Manuela van Eeuwijk, klantenservice

0900-8433

Meld hier uw suggestie

Uw suggesties zijn altijd welkom.
Mail ons gerust!