Aanvragen Personenalarmering

Onderstaande informatie hebben wij nodig om u goed van dienst te kunnen zijn. Het formulier start met persoonlijke gegevens waarna u de gewenste dienst kunt selecteren.

Velden met * zijn verplicht

Voortgang:

1. Persoonlijke gegevens


1. Persoonlijke gegevens

* IBAN is de nieuwe vermelding van het bank/giro nummer. Dit is uw bank/gironummer inclusief de code van het land en de bank. Bijvoorbeeld NL11INGB0002574881.

U vindt dit nummer al op uw bankafschrift of de site van uw bank.
Bent u verzekerd bij Menzis? Wellicht kunt u aanspraak maken op vergoeding vanuit de Basisverzekering. Download hier het aanvraagformulier.

2. Indicatiegegevens


3. Gegevens betreffende woonomstandigheden
4. Telefoon aansluiting5. Formulier ingevuld door:


6. Personenalarmering
Hiermee ga ik akkoord dat er eenmalig € 132,95 (incl. BTW) aansluitingkosten in rekening gebracht worden. Reguliere aansluitkosten bedragen € 87,95 (incl. BTW)

7. Professionele opvolging door STMR

* Hiermee wordt de gezamenlijke toegangsdeur van meerdere woningen bedoeld in bijvoorbeeld een flatgebouw of een appartementencomplex.
** U dient er zelf zorg voor te dragen dat de woning snel en eenvoudig door medewerkers kan worden betreden. STMR kan géén sleutels in beheer nemen.

De werkwijze rond de beschikbaarheid van de sleutel dient bekend te zijn bij STMR. STMR adviseert om gebruik te maken van het digitale deurontgrendelingssysteem CareLock. We kunnen u indien gewenst informatie verschaffen over de mogelijkheden. STMR stelt zich niet aansprakelijk voor inbraak, diefstal en vernieling van sleutelkastjes en de eventuele gevolgen.

8. Contactpersonen

Alleen STMR Personenalarmering
Omdat u geen gebruik maakt van professionele opvolging bij STMR dient u hieronder minimaal drie contactpersonen in te vullen die bereid zijn om in geval van nood via de meldbank gehoor te geven aan uw hulpoproep. Zij moeten binnen ongeveer 30 minuten bij u kunnen zijn.
Personenalarmering en professionele opvolging bij STMR Als u heeft gekozen dat professionele opvolging door STMR het
- eerste contact is: U hoeft geen contactpersonen op te geven.
- tweede contact is: U dient één contacpersoon op te geven.
- derde contact is: U dient twéé contactpersonen op te geven.

Contactpersonen moeten binnen ongeveer 30 minuten bij u kunnen zijn.
Personenalarmering elders en professionele opvolging bij STMR
U hoeft geen contactpersonen in te vullen. Vergeet niet het nummer van de 0900 - 8433 door te geven aan de meldbank waar u de personenalarmering hebt afgesloten.


Contactpersoon


Contactpersoon 2


Contactpersoon 3


9. Ondertekening


Met het afsluiten van personenalarmering wordt u automatisch lid van de STMR Ledenservice. De kosten van dit lidmaatschap bedragen € 21,50 per jaar.