Aanvullende mantelzorg

Saar aan huis

Een beetje gezelschap en ondersteuning aan huis: het maakt vaak een wereld van verschil, ook voor uw mantelzorger(s). Met aanvullende mantelzorg door onze partner Saar aan Huis is het zo geregeld! U krijgt uw eigen ‘Saar’, die samen met u boodschappen doet, een wandeling maakt, de krant leest of een wasje draait. Net waar u behoefte aan heeft.

direct aanvragen

Aanmelden en kosten

Afhankelijk van uw polis kan het zijn dat uw zorgverzekeraar (een deel van) de diensten vergoedt. Informeert u bij uw zorgverzekeraar of u in aanmerking komt voor een vergoeding. Als u in bezit bent van een indicatie voor een Persoons Geboden Budget (PGB) dan kunt u aanvullende mantelzorg daaruit betalen. Saar aan Huis kan u hierover adviseren.

Blog

Benieuwd naar de ervaringen van onze leden over de aanvullende mantelzorg? Lees nu het interview met mevrouw Bonarius, die dankzij deze dienst uit de deur komt om bijvoorbeeld een brood bij de bakker te maken.  

Ledenvoordeel

Bent u lid van de STMR Ledenservice? Dan betaalt u slechts € 21,85 per uur in plaats van het normale uurtarief van € 23,00.  Voor de avonden- en weekenduren wordt een toeslag berekend.
Nog geen lid? Klik dan hier om u aan te melden of bel met onze Klantenservice 0900 - 8433 en profiteer van alle voordelen. U heeft uw lidmaatschap van € 22,80 per jaar (2020) dus zo terug verdiend.

Wilt u ook gebruikmaken van de aanvullende mantelzorg? Neem dan contact op met de STMR Ledenservice via telefoonnummer 0900 - 8433 (keuze 2) of stuur een email met uw naam, adres en contactgegevens naar ledenservice@stmr.nl.

Persoonlijk contact?

Voor al uw vragen, bel met onze klantenservice. Wij staan u graag te woord.

0900-8433

Korting voor leden!

Met het lidmaatschap van de STRM Ledenservice ontvangt u naast relevante informatie, leuke kortingen op ons gehele assortiment.

Slechts € 22,80!

Meld u nu aan voor de ledenservice