Aanvullende mantelzorg

Een beetje gezelschap en ondersteuning aan huis: het maakt vaak een wereld van verschil, ook voor uw mantelzorger(s). Met aanvullende mantelzorg door onze partner Saar aan Huis is het zo geregeld! U krijgt uw eigen ‘Saar’, die samen met u boodschappen doet, een wandeling maakt, de krant leest of een wasje draait. Net waar u behoefte aan heeft.

Aanmelden en kosten

Afhankelijk van uw polis kan het zijn dat uw zorgverzekeraar (een deel van) de diensten vergoedt. Informeert u bij uw zorgverzekeraar of u in aanmerking komt voor een vergoeding. Als u in bezit bent van een indicatie voor een Persoons Geboden Budget (PGB) dan kunt u aanvullende mantelzorg daaruit betalen. Saar aan Huis kan u hierover adviseren.

Ledenvoordeel

Bent u lid van de STMR Ledenservice? Dan betaalt u de eerste twee maanden slechts € 20,70 per uur in plaats van het normale uurtarief van € 23,00. Na twee maanden geldt een uurtarief van € 21,85 voor leden van de STMR Ledenservice. Voor de avonden- en weekenduren wordt een toeslag berekend.
Nog geen lid? Klik dan hier om u aan te melden of bel met onze Klantenservice en profiteer van alle voordelen. U heeft uw lidmaatschap van € 19,75 per jaar (2018) dus zo terug verdiend.

Wilt u ook gebruikmaken van de aanvullende mantelzorg? Neem dan contact op met de STMR Ledenservice via telefoonnummer 0900 - 8433 (keuze 2) of stuur een email met uw naam, adres en contactgegevens naar ledenservice@stmr.nl.

Informatieboekje Ledenservice

Benieuwd naar alle voordelen van de STMR Ledenservice? Klik hier voor een volledig overzicht.

Persoonlijk contact?

Voor al uw vragen, bel met onze klantenservice. Wij staan u graag te woord.

0900-8433