Alarmering

Dierbaren of professionals snel ter plaatse

Eén druk op de knop is voldoende om hulp in te schakelen. Een geruststellende gedachte voor u en uw naasten.

Wat is alarmering?

U woont zelfstandig thuis, maar u bent op zoek naar meer veiligheid. Alarmering maakt het mogelijk om met een gerust gevoel thuis te wonen. In geval van nood kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week, eenvoudig en snel uw contactpersoon of professionele zorg van STMR oproepen.

Hoe werkt het?

Voor alarmering werkt STMR samen met FocusCura. U draagt een hals- of polszender met alarmknop waarmee u vanuit uw woning op ieder moment een alarmoproep kunt doen. U krijgt dan contact met een medewerker van de zorgcentrale die u vraagt wat er aan de hand is en hulp inschakelt.

Wie komt mij helpen als ik een alarmoproep heb gedaan?

Wie er bij u langs komt, is afhankelijk van het abonnement:

  • - een zorgmedewerker van STMR (professionele alarmopvolging), of
  • - uw zelf gekozen contactpersonen (sociale alarmopvolging).

Professionele alarmopvolging thuis

Ontvangt u al zorg van STMR? Dan kunt u er ook voor kiezen om professionele opvolging van STMR te ontvangen. De centrale neemt dan contact op met een zorgmedewerker van STMR. Die komt bij u langs voor de nodige hulp. Deze zorg wordt dan gedeclareerd bij de zorgverzekeraar.

  
Voor meer informatie, zie de algemene voorwaarden voor professionele alarmopvolging.

 

Sociale alarmopvolging thuis

U geeft zelf contactpersonen op die gebeld kunnen worden als u alarmeert. Bijvoorbeeld een familielid, buurman en een vriend. U zorgt dat zij een sleutel van uw huis hebben, zodat zij naar binnen kunnen wanneer de centrale een melding aan hen doorgeeft. Wilt u zich aanmelden voor alarmering met opvolging door eigen contactpersonen, klik dan op onderstaande rode knop. U komt dan bij het aanmeldingsformulier van FocusCura. Daar staan ook de kosten vermeld.

Sleutelkluis

Kiest u voor sociale alarmopvolging dan raden wij aan om ook een sleutelkluis bij uw voordeur en/of centrale toegangsdeur op te hangen. Via de sleutelkluis kunnen uw contactpersonen uw woning betreden, evenals zo nodig ingeschakelde hulpdiensten. Meld u aan om een sleutelkluis te huren en te laten installeren.

 
Sociale alarmopvolging onderweg

Vindt u het een fijn idee dat u altijd en overal hulp kan inschakelen als er iets met u gebeurt, ook buitenshuis? Met de sociale alarmering onderweg van onze partner Zinnovators kunt u ook buitenshuis hulp inroepen. U geeft zelf contactpersonen op die gebeld kunnen worden als u alarmeert. Het alarmsysteem kunt u overal meer naar toe nemen. Zo is een vangnet altijd binnen handbereik.

 

Persoonlijk contact?

Voor al uw vragen, bel met onze klantenservice. Wij staan u graag te woord.

0900-8433

Korting voor leden!

Met het lidmaatschap van de STRM Ledenservice ontvangt u naast relevante informatie, leuke kortingen op ons gehele assortiment.

Slechts € 22,80!

Meld u nu aan voor de ledenservice

Meer informatie

- Leveringsvoorwaarden personenalarmering en professionele opvolging

STMR Personenalarmering voldoet aan de eisen van het WDTM Ketenkeurmerk Persoonsgebonden Alarmeringsdiensten.

 

MaaltijdserviceHeerlijke vriesverse maaltijden bij u thuis.

Lid van de STMR Ledenservice? Dan betaalt u geen bezorgkosten.

Wijzigingen doorgeven

Gaat u verhuizen, heeft u een nieuwe huisarts, een ander rekeningnummer of is er iets anders wat u aan ons door wilt geven? Stuur dan een e-mail naar ledenservice@stmr.nl of bel met onze Klantenservice.