BelContact

Vindt u het fijn als er elke dag even met u wordt gebeld? Of geeft het u, als mantelzorger, een gerust gevoel als er ook een verpleegkundige elke dag met uw familielid belt? Het kan!

STMR biedt BelContact. U wordt dan dagelijks (werkdagen) gebeld op een afgesproken tijdstip. Vaak gaan de gesprekken over dagelijkse dingen, bijvoorbeeld of u goed geslapen hebt of wat er die dag op de agenda staat. Zo kunt u positief uw dag beginnen. Deze service wordt aangeboden voor een tablet en telefoon. Als wij contact met u opnemen via de tablet is er sprake van beeldbellen waarbij onze verpleegkundige u kan zien. Bent u niet in het bezit van een tablet? In dat geval nemen wij telefonisch contact met u op.

Mantelzorgondersteuning

Hebt u als mantelzorger dagelijks contact met uw familielid maar vindt u het fijn als er een paar extra ogen en oren zijn? BelContact is een mooie aanvulling op uw mantelzorg. Er is even contact met uw familielid wanneer u bijvoorbeeld aan het werk bent. De gesprekken worden gevoerd door verpleegkundigen. Zij zijn in staat tijdig onregelmatigheden te signaleren en het welbevinden van uw familielid goed in te schatten. Indien uw familielid de oproepen niet beantwoordt of als uit het gesprek blijkt dat het mogelijk niet goed gaat, koppelen we dit altijd direct aan u terug.

Aanmelden en kosten

Wilt u ook gebruikmaken van BelContact? Neem dan contact op met onze Klantenservice via telefoonnummer 0900 - 8433. De kosten voor een dagelijks (op werkdagen) gesprek van zo’n vijf minuten bedragen € 70 per maand. De eenmalige administratiekosten bedragen € 15.

Ledenvoordeel

Bent u lid van de STMR Ledenservice? Dan ontvangt u € 5,- korting per maand. U heeft uw lidmaatschap van € 21,50 per jaar (2020) dus zo terug verdiend. Nog geen lid? Klik dan hier om u aan te melden of bel met onze Klantenservice en profiteer van alle voordelen.

Persoonlijk contact?

Voor al uw vragen, bel met onze klantenservice. Wij staan u graag te woord.

0900-8433