Bescherm uw ogen

Ziet u aan het einde van de dag niet meer scherp of kunt u zich niet meer concentreren op het beeldscherm?Heeft u vermoeide of branderige ogen? Dan is een bril met blauwfilterglazen dé oplossing!

Tegenwoordig gebruiken we steeds meer en langer beeldschermen. Dat vraagt veel van onze ogen. Het blauwe licht van telefoons, tablets, laptops, computers
en televisies kan branderige ogen, een vermoeid gevoel en hoofdpijn veroorzaken. Dit kan op den duur leiden tot schade aan het oog. 

Opticien aan huis 

De opticien aan huis van STMR biedt een serie glazen die het blauwe licht filteren. Hierdoor krijgen uw ogen rust en ontvangt uw lichaam niet de verkeerde signalen. Een simpele oplossing die perfect aansluit op de levensstijl en wensen van deze tijd. 

Voordeel voor STMR leden

Met uw STMR ledenpas ontvangt u 15% korting op alle monturen en (blauwfilter) glazen. Daarnaast voert de STMR opticien aan huis een gratis oogcontrole uit. Afhankelijk van uw zorgverzekering krijgt u een deel van uw aankoop vergoed. 

Afspraak maken? 

Stuur een e-mail o.v.v. ‘Opticien aan huis’ naar ledenservice@stmr.nl of bel naar 0900 – 8433 (keuze 2). Voor meer informatie kijkt u op www.stmr.nl/opticien