Lekker en makkelijk

Goed eten is belangrijk en wie lekker eet, eet beter. Bij de maaltijdservice van STMR vindt u de meest uiteenlopende kant-en-klaarmaaltijden, van Hollandse tot Meditarane en Oosterse gerechten. Een kwestie van bestellen en het wordt bij u thuisbezorgd.

Mevrouw Verhorst (89):

“Enige jaren geleden zat ik in de lappenmand en kreeg ik van de thuiszorg de tip om eens eten te bestellen bij de maaltijdservice van STMR. Ik was te slecht om zelf te koken, dus heb hun advies opgevolgd. En het bevalt me nog steeds prima! Ik weet inmiddels natuurlijk ook wel welke maaltijden ik het lekkerst vind. Mijn favoriet is rode kool met appeltjes, heerlijk. Ik neem dan vaak aardappelpuree erbij, dat is voor mij makkelijk te eten. Daarnaast vind ik de stamppotten erg lekker. En ik
kies wel eens voor gebakken aardappeltjes of een omelet. Alles kan direct in de oven of magnetron, ontdooien hoeft niet. Maar ik pak ook wel eens mijn koekenpan of wok, als er iets bij zit dat je kunt bakken. En als ik zin heb, doe ik er soms wat kruiden bij.”

Gemak boven alles

“Het bestellen van de maaltijden gaat heel makkelijk met een lijst die ik op mijn gemak kan invullen. Ik ga daar ook echt even goed voor zitten. Mijn vaste bezorger neemt dan de ingevulde lijst weer mee. Heel fijn vind ik het ook dat de maaltijden mooi op maat zijn. In de supermarkt moet je vaak grote hoeveelheden kopen en dan eet je drie dagen boontjes of je moet het weggooien. Zonde.”

Aan te bevelen

“Ik heb op mijn leeftijd helaas niet zo veel kracht meer in mijn handen en dan zijn de verpakkingen soms lastig open te krijgen. Voor dit soort dingen heeft de bezorger vaak een handige tip, waardoor het mij wel lukt. Ik ben al met al erg tevreden over de maaltijdservice. De keuze is groot, het is makkelijk en het smaakt prima. Ik kan het iedereen aanbevelen.”

Zoon Guus Verhorst:

“Toen mijn moeder niet meer zelf kon koken, gingen we samen op zoek naar lekkere kant-en-klaarmaaltijden. Ze is best kritisch – en terecht – dus we hebben er heel wat uitgeprobeerd. Het was vaak te zout of te veel. De maaltijden van de maaltijdservice van STMR zijn echter prima en een groot voordeel is dat je ze zelf gevarieerd kunt samenstellen. Een fijn gevoel dat ze zelfstandig lekker, gezond en afwisselend kan eten.” 

Bezorger Peter Stakenburg (59):

“Ik ben altijd iemand geweest die graag met mensen omgaat en ze snel kan inschatten. Mijn moeder was precies zo. Ik werk al ruim een jaar als bezorger van de maaltijdservice. Ik vind autorijden leuk en houd van het menselijke contact dat ik heb als maaltijdbezorger. Het is een stuk gezelliger dan ‘gewoon’ pakjes bezorgen.”

Waardering

“We zijn nu ruim een jaar verder en het klopt wat ik dacht: mijn werk is superleuk. Het werken met mensen is en blijft het allermooiste dat er is! En de enorme waardering die je krijgt, daar doe je het gewoon voor. De meeste van onze klanten zijn ook wat ouder en oprecht blij als ze een bekend gezicht zien. Als je die blije gezichten soms ziet als ze de deur voor me opendoen! Sommige klanten mis ik ook echt een beetje als ik op vakantie ben.” 

Zelf proberen

“Het populairst blijft toch de Hollandse pot; ik bezorg zelfs stamppotten in de zomer! En af en toe waagt iemand zich wel eens aan bami of babi pangang. Het eerste dat ik deed toen ik werd aangenomen was allerlei gerechten uitproberen, want ik vind dat je wel

Kennismakingsaanbieding!

Wilt u ook de heerlijke gerechten van de maaltijdservice van STMR proberen? Als lid van de STMR Ledenservice kunt u nu extra voordelig kennismaken. Bestel nu 2 verse of vriesverse maaltijden voor maar € 10,- of 5 voor slechts € 20,-. U krijgt ze gratis thuisbezorgd! Bestellen kan eenvoudig door te bellen naar 0888 – 10 10 10.

Nieuw! Food Connect

Vanaf 1 december 2019 werkt de STMR Ledenservice samen met een nieuwe maaltijdleverancier: Food Connect. Door deze samenwerking kunnen wij u nu een nóg bredere, snellere en lekkerdere maaltijdservice aanbieden. Food Connect biedt vriesverse en koelverse maaltijden. Deze maaltijden kunt u bewaren in uw koelkast of vriezer en opwarmen in de oven of magnetron. Daarnaast biedt de vernieuwde maaltijdservice de mogelijkheid om aanvullende boodschappen te bestellen. Zo ontvangt u niet alleen uw vers bereide avondmaaltijd, maar kunt u er ook brood en beleg bij bestellen.

Meer info: www.stmr.nl/maaltijdservice

Bestel direct: stmr.uwmaaltijd.nl