Huishoudelijke hulp

Een opgeruimd huis!

STMR ondersteunt u en uw dierbaren om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te blijven wonen. Huishoudelijke hulp kan hierbij een fijne ondersteuning zijn.

Via onze samenwerkingspartner UwAssistent biedt de STMR Ledenservice huishoudelijke hulp. UWassistent zorgt ervoor dat uw huis schoon is en dat u hulp krijgt in uw huishouding. Het is een particuliere dienst, dus u heeft geen indicatie van de gemeente nodig.

Onze partner UWassistent zoekt, naar aanleiding van uw opgegeven wensen, de juiste huishoudelijke hulp die bij u past. Deze dienstverlener verricht allerlei werkzaamheden in uw huis. Dat kan variëren van stoffen, dweilen en stofzuigen, tot de ramen lappen en nog veel meer. Samen met u zullen er passende huishoudelijke klusjes opgesteld worden.

direct aanvragen  

 

Aanmelden en kosten

UWassistent biedt particuliere huishoudelijke hulp. Er geldt een all-in uurtarief van €18,50 per uur. Leden ontvangen korting en betalen slechts €17,95 per uur.

Afhankelijk van uw polis kan het zijn dat uw zorgverzekeraar (een deel van) de diensten vergoedt. Informeert u bij uw zorgverzekeraar of u in aanmerking komt voor een vergoeding. Als u in bezit bent van een indicatie voor een Persoons Geboden Budget (PGB) dan kunt u de huishoudelijke hulp daaruit betalen. UWassistent kan u hierover adviseren.

Ledenvoordeel

Als lid van de STMR ledenservice betaalt u geen eenmalige service kosten. Voor een gescreende huishoudelijke hulp betaalt u €18,50 per uur. 

Wilt u ook gebruikmaken van de huishoudelijke hulp? Neem dan contact op met de STMR Ledenservice via telefoonnummer 0900 - 8433 (keuze 2) of stuur een e-mail met uw naam, adres en contactgegevens naar ledenservice@stmr.nl.

> Direct aanvragen

Persoonlijk contact?

Voor al uw vragen, bel met onze klantenservice. Wij staan u graag te woord.

0900-8433

Korting voor leden!

Met het lidmaatschap van de STRM Ledenservice ontvangt u naast relevante informatie, leuke kortingen op ons gehele assortiment.

Slechts € 22,80!

Meld u nu aan voor de ledenservice