Huishoudelijke hulp

Een opgeruimd huis!

STMR ondersteunt u en uw dierbaren om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te blijven wonen. Huishoudelijke hulp kan hierbij een fijne ondersteuning zijn. 

Via onze samenwerkingspartner "Uw Assistent" biedt de STMR Ledenservice huishoudelijke hulp. "Uw Assistent" zal er voor zorgen dat uw huis schoon is en dat u hulp krijgt in uw huishouding. Het is een particuliere dienst, dus u heeft geen indicatie van de gemeente nodig.

Onze partner UWassistent zoekt, naar aanleiding van uw opgegeven wensen, de juiste huishoudelijke hulp die bij u past. Deze dienst verricht allerlei werkzaamheden in uw huis. Het kan variëren van stoffen, dweilen en stofzuigen, tot de ramen lappen en nog veel meer. Samen met u zullen er passende huishoudelijke klusjes opgesteld worden.

direct aanvragen  

 

Aanmelden en kosten

UWassistent biedt particuliere huishoudelijke hulp. Afhankelijk van de regio is er een all-in uurtarief vanaf €16,50 of € 18,50 per uur. Leden ontvangen korting en betalen slechts €15,95 of €17,95 per uur.

Afhankelijk van uw polis kan het zijn dat uw zorgverzekeraar (een deel van) de diensten vergoedt. Informeert u bij uw zorgverzekeraar of u in aanmerking komt voor een vergoeding. Als u in bezit bent van een indicatie voor een Persoons Geboden Budget (PGB) dan kunt u de huishoudelijke hulp daaruit betalen. Saar aan Huis kan u hierover adviseren.

Ledenvoordeel

Bent u lid van de STMR Ledenservice? Dan betaalt u slechts € 15,95 of €17,95 per uur (afhankelijk van uw regio), in plaats van het normale uurtarief van € 16,50 of €18,50 per uur. 

Nog geen lid? Klik dan hier om u aan te melden of bel met onze Ledenservice en profiteer van alle voordelen. U heeft uw lidmaatschap van € 21,50 per jaar (2020) dus zo terug verdiend.

Wilt u ook gebruikmaken van de huishoudelijke hulp? Neem dan contact op met de STMR Ledenservice via telefoonnummer 0900 - 8433 (keuze 2) of stuur een e-mail met uw naam, adres en contactgegevens naar ledenservice@stmr.nl.

> Direct aanvragen

Informatieboekje Ledenservice

Benieuwd naar alle voordelen van de STMR Ledenservice? Klik hier voor een volledig overzicht.

Persoonlijk contact?

Voor al uw vragen, bel met onze klantenservice. Wij staan u graag te woord.

0900-8433