Hulp bij belastingaangifte

De belastingaangifte is voor veel mensen een jaarlijkse zorg. Voorkom dat u zichzelf tekort doet of fouten maakt bij de belastingaangifte. Denk bijvoorbeeld aan de verdeling van de diverse aftrekposten tussen fiscaal partners. Met de belastinghulp aan huis weet u zeker dat uw belastingaangifte goed wordt ingevuld.

De belastinghulp aan huis kan u ondersteunen bij:

  • - Aangifte inkomstenbelasting
  • - Aanvragen of wijzigen van toeslagen
  • - Overige adviezen en aangiftes

 

Tarieven en STMR Ledenservice korting

Als lid van de STMR Ledenservice betaalt u slechts € 80,00 in plaats van de reguliere prijs van € 89,95. Hiervoor komt de consulent bij u langs en wordt de aangifte van uw fiscaal partner gratis meegenomen. Ook ontvangt u gratis een kopie van de aangifte zoals ingediend.

Aanmelden en meer informatie

STMR leden krijgen korting op de belastinghulp aan huis. Nog geen lid? Meld u aan voor de STMR Ledenservice.

U kunt zich direct telefonisch aanmelden bij Belastingaangifte Compleet via 0800 - 250 250 1 (gratis). Vermeld dat u lid van de STMR Ledenservice bent en geef uw  klantcode door. De medewerker maakt een afspraak met u. Op het afgesproken tijdstip komt de consulent bij u langs en vult de gegevens in op de meegenomen laptop. U hoeft er alleen maar voor te zorgen dat u uw gegevens heeft klaar liggen. Uw DigiD is niet nodig. U rekent met de consulent contant af, of via een mobiel pinapparaat dat de consulent bij zich heeft.

STMR werkt voor deze dienst samen met Belastingaangifte Compleet. De professionele belastingconsulenten van Belastingaangifte Compleet beschikken over ruime ervaring en krijgen doorlopend bijscholing. Daardoor zijn ze altijd op de hoogte van de meest recente belastingwetgeving.
 

Korting voor leden!

Met het lidmaatschap van de STRM Ledenservice ontvangt u naast relevante informatie, leuke kortingen op ons gehele assortiment.

Slechts € 22,20!

Meld u nu aan voor de ledenservice