Klushulp

 

Bent u op zoek naar een klushulp die u kan helpen bij de kleine klusjes in en om het huis? Onze partner UWassistent regelt voor u een betrouwbare klushulp. Iemand die kan helpen met verschillende soorten klussen, zoals:

•    Vervangen of ophangen van een lamp
•    Schilderijen ophangen
•    Laminaat leggen
•    Monteren van meubels
•    Kleine verfklussen en behangen
•    Verschillende kleine reparatiewerkzaamheden

De klushulpen verrichten géén elektriciteits- of loodgieters werkzaamheden.

De voordelen voor u als lid
Als lid van de STMR ledenservice betaalt u geen eenmalige service kosten. Voor een gescreende klushulp betaalt u €25 per uur.

 

Aanmelding
Indien u zich wilt aanmelden of meer informatie wilt neem dan contact op met de STMR Ledenservice via telefoonnummer 0900 - 8433 (keuze 2) of stuur een e-mail met uw naam, adres en contactgegevens naar ledenservice@stmr.nl.

Na aanmelding neemt de lokale contactpersoon van UWassistent graag met u contact op om uw wensen te bespreken. U kunt dan heel precies aangeven voor welke klussen u een klushulp nodig heeft. Zij gaan vervolgens voor u op zoek naar de geschikte klushulp bij u in de buurt. Als er alleen dienstverleners beschikbaar zijn die verder weg wonen betaalt u een reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer, met een maximum van € 10,- per keer.

De minimale afname is twee uur per keer. Bent u op zoek naar een klushulp voor kleine klusjes? Spaar deze klusjes op, zodat er minimaal twee uur gewerkt kan worden.  


Korting voor leden!

Met het lidmaatschap van de STRM Ledenservice ontvangt u naast relevante informatie, leuke kortingen op ons gehele assortiment.

Slechts € 22,80!

Meld u nu aan voor de ledenservice