Klusser aan huis

 

Zoekt u een goede vakman of -vrouw voor kleine of grote klussen in uw huis? Bij de klusser van de STMR Ledenservice bent u aan het juiste adres.

 

Voor wie?

Deze dienst is er speciaal voor leden van de STMR Ledenservice. Of het nu gaat om een lekkende kraan, timmerwerk of een aanpassing in uw huis om het veiliger te maken, u kunt het allemaal met een gerust hart aan onze klusdienst overlaten.

 

Hoe werkt het?

STMR werkt voor deze dienst samen met de professionele klusdienst van de Hubo. Wij geven uw gegevens aan hen door en zij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op voor een offerte of afspraak. Afhankelijk van de opdracht en uw wensen kunt u soms al telefonisch een richtprijs horen. Wanneer u akkoord gaat met de offerte komt de klusser vervolgens op het door u afgesproken moment bij u thuis.

 

Kosten en voordeel met de STMR Ledenservice

De kosten zijn afhankelijk van het soort klus en uw wensen. Leden van de STMR Ledenservice ontvangen bij elke klus die ze laten uitvoeren 10% korting op het uurtarief, waardoor u €44,10* betaalt in plaats van het gangbare tarief van €49,- per uur. Bent u nog geen lid? Meld u eenvoudig aan via de website of neem contact op met onze Klantenservice.

*prijswijzigingen voorbehouden

 

Meer informatie en aanmelding                                           

Indien u zich wilt aanmelden of meer informatie wilt dan kunt u ons bellen op telefoonnummer 0900-84 33, keuze 2. U kunt er ook voor kiezen om ons te mailen: ledenservice@stmr.nl.

Informatieboekje Ledenservice

Benieuwd naar alle voordelen van de STMR Ledenservice? Klik hier voor een volledig overzicht.