(Levens)testament

Wat is er nodig als uzelf of uw partner wilsonbekwaam wordt of overlijdt? U denkt daar misschien liever niet over na. Toch is het verstandig om dat wel te doen. Met goede voorbereidingen en de juiste ondersteuning kan er veel (onnodig) leed worden voorkomen. Met de nieuwe dienst ‘(levens)testament’ helpt STMR u hierbij samen met onze partner Hereditas.

Omdat we weten dat zoiets persoonlijks zorgvuldig en vertrouwd moet gebeuren, werkt de STMR Ledenservice heel bewust samen met Hereditas. Dit bedrijf is gespecialiseerd in de voorbereiding en afwikkeling van nalatenschappen en in regelingen voor en ondersteuning bij, wilsonbekwaamheid. Hereditas ontzorgt naar wens en staat u, nabestaanden, geliefden en betrokkenen met raad en daad ter zijde. Als adviseur, executeur en of levensexecuteur (=gevolmachtigde).

(Levens)testament

U kunt bij de dienst ‘(Levens)testament’ terecht voor het laten opmaken van een levenstestament, (volmacht), een testament of een nabestaandendossier met daarin een overzicht van uw bezittingen, verplichtingen en wensen. Daarmee wordt betrokkenen na uw overlijden of bij wilsonbekwaamheid veel uitzoekwerk en onzekerheid bespaard. De dienst (levens)testament voorziet ook in praktische ondersteuning na een overlijden of bij wilsonbekwaamheid van uzelf of u partner.

Voordeel van de STMR Ledenservice

Exclusief voor STMR leden is het eerste gesprek bij u aan huis kosteloos en vrijblijvend. Vervolgens kost het opmaken van de basisversie van een testament of (volmacht) levenstestament u als STMR-lid slechts €395,- . Daarnaast krijgen STMR leden €40,- korting op een nabestaandendossier (u betaalt nog maar €285,-). Tenslotte krijgen STMR leden €5,- korting op het uurtarief voor de (executeur)diensten na de uitvaart of ondersteuning bij wilsonbekwaamheid.


(Levens)testament aanvragen

Bel naar de STMR Ledenservice (0900-84 33) en wij zorgen ervoor dat onze partner Hereditas binnen 48 uur contact met u opneemt voor het maken van een afspraak bij u thuis.

Doe de nalatenschaptest

Hoe staat het met de voorbereidingen van uzelf, uw partner, ouders of vrienden? Doe de nalatenschaptest en binnen 5 minuten weet u wat u (nog) te doen staat! Klik hier, om de nalatenschaptest te doen.

Met de dienst ‘(Levens)testament’ worden (uw) nabestaanden, geliefden en betrokkenen ontzien na uw overlijden of als u het door ziekte zelf niet meer zeggen kunt (wilsonbekwaam bent).Informatieboekje Ledenservice

Benieuwd naar alle voordelen van de STMR Ledenservice? Klik hier voor een volledig overzicht.

Persoonlijk contact?

Voor al uw vragen, bel met onze klantenservice. Wij staan u graag te woord.

0900-8433

  • Personenalarmering

    U voelt zich fijn in uw eigen omgeving. Maar wat als er iets gebeurt en u hebt direct hulp nodig?
  • STMR kind & gezin

    Passie voor ouders en kinderen!
  • < >