(Levens)testament

Maakt u zich zorgen wie u ondersteunt als uw zelfstandigheid niet meer vanzelfsprekend is? Of wie er na uw overlijden voor zorgt dat uw nalatenschap volgens uw wensen wordt afgewikkeld? Neem dan eens contact op met Hereditas.

Wij ontzorgen senioren, hun geliefden en betrokkenen door hen naar wens met raad en daad ter zijde te staan. Als adviseur, executeur en/of levensexecuteur (=gevolmachtigde).

1.    met praktische dienstverlening na een overlijden of bij (uw) wilsonbekwaamheid
2.    bij het treffen van de juiste voorbereidingen zoals een testament of levenstestament

Aanmelden

Hereditas hecht grote waarde aan vertrouwelijkheid en persoonlijk contact. Daarom komt onze (levens)executeur op afspraak bij u thuis om onze dienstverlening met u door te nemen en hierover naar wens afspraken te maken. Uw (levens)executeur blijft daarna uw vaste contactpersoon bij wie u altijd terecht kunt. Voor meer informatie of het maken van een afspraak neemt u rechtstreeks contact op met HEREDITAS: (085) 87 71 889 / info@hereditas.org.

De kosten

Een (kennismakings)gesprek aan huis kost u € 95,-*.

Hulp bij diverse zaken na de uitvaart of bij wilsonbekwaamheid op basis van offerte (leden van Rivas krijgen € 5,- korting op het normale uurtarief).

Een testament of levenstestament kost € 490,- inclusief notaris.

*Krijgt Hereditas een rol als (levens)executeur, dan krijgt u 95,- korting. Op twee (levens)testamenten krijgt u 20% korting en op 4 akten 35% korting.

Het opstellen Nabestaandendossier (een overzicht van uw adressen, bezittingen, verplichtingen en wensen) kost € 285,- op basis van drie uur dienstverlening (leden krijgen € 40,- korting);
Persoonlijk contact?

Voor al uw vragen, bel met onze klantenservice. Wij staan u graag te woord.

0900-8433

Korting voor leden!

Met het lidmaatschap van de STRM Ledenservice ontvangt u naast relevante informatie, leuke kortingen op ons gehele assortiment.

Slechts € 22,80!

Meld u nu aan voor de ledenservice

 • Wij zijn er voor u

  Het coronavirus is ingrijpend en raakt iedereen op vele fronten. We geven u de aandacht, begeleiding en ondersteuning die nodig is. Juist nu!
 • Brief voor thuiszorg clienten

  Het is ons doel om u de zorg te blijven geven die u van ons gewend bent. Op dit moment kunnen we de consequenties en de omvang van het coronavirus echter niet voorzien.
 • Maatregelen STMR in verband met Corona

  Santé Partners is voorbereid op een verdere verspreiding van het coronavirus.
 • Op zoek naar een leuke baan?

  Ben jij op zoek naar een organisatie die echt onderscheidend wil zijn in de zorg, dan ben je bij Santé Partners op de goede plek.
 • Je bent niet alleen. Wij kunnen helpen.

  Problemen in je relatie, een echtscheiding, financiële problemen: blijf er niet mee rondlopen, maar praat erover.
 • < >