Maaltijdservice

Heerlijk! Vandaag wordt voor ons gekookt

Vanaf 1 december 2019 zal de STMR Ledenservice een bredere, snellere en lekkerdere maaltijdservice aanbieden. Uw maaltijden zullen door een nieuwe partij worden aangeboden: Food Connect. Zij bieden, naaste de bekende vriesverse maaltijden, ook koelverse maaltijden. Deze verse maaltijden kunt u bewaren in uw koelkst en verwarmen in de magnetron. Daaraast biedt de vernieuwde maaltijdservice ook de mogelijkheid om aanvullende boodschappen erbij te bestellen. Zo ontvangt u niet alleen uw versbereide avondmaaltijd, maar kunt u bijvoorbeeld ook brood en beleg erbij bestellen.

Food Connect is al 19 jaar dé maaltijdleverancier van Nederland, in het bedenken en koken van heerlijke versgekookte maaltijden, die persoonlijk bij u aan huis worden bezorgd door vaste bezorgers.

Food Connect biedt een ruim assortiment van heerlijke maaltijden en boodschappen.

Verse gerechten (voor in de koelkast)
Stel zelf uw maaltijd samen uit wekelijks 35 verschillende menu's.

Vriesverse gerechten (voor in de vriezer)
Keuze uit 120 vriesverse gerechten, door kok Ruud samengesteld.

Verse boodschappen
Bestel boodschappen zoals kaas, melk, vleeswaren, toetjes, soya- en dieetproducten en nog veel meer!

Kennismakingsaanbieding!

Wilt u ook de heerlijke gerechten van de maaltijdservice van STMR proberen? Als lid van de STMR Ledenservice kunt u nu extra voordelig kennismaken. Bestel nu 2 verse of vriesverse maaltijden voor maar € 10,- of 5 voor slechts € 20,-. U krijgt ze gratis thuisbezorgd! Bestellen kan eenvoudig door te bellen naar 0888 – 10 10 10.

Direct bestellen?

Bel naar Food Connect (0888 – 10 10 10) voor meer informatie en bestel direct!

De prijzen van de maaltijden lopen uiteen en zijn afhankelijk van uw keuze. Als lid van de STMR Ledenservice hoeft u geen bezorgkosten (t.w.v. €2,45) te betalen.


Uw maaltijdservice tot 1 december 2019

Lekker en gezond eten in uw eigen omgeving. Samen met apetito brengen wij heerlijke vriesvers maaltijden bij u aan huis.

Gezond, gevarieerd en eenvoudig

Met verse ingrediënten en bereid door een team van ervaren koks. De verse maaltijden van apetito bereid u makkelijk met de magnetron. Ook kunt u gebruik maken van de Mikrofix of Mikrolux, speciaal voor apetito ontwikkelde magnetrons. Dat maakt de bereiding nog gemakkelijker. Het is mogelijk deze apparaten te kopen.

Voordeel leden STMR Ledenservice

Bent u lid van de STMR Ledenservice? Dan ontvangt u 10% korting op de maaltijden van apetito. Wilt u ook profiteren van dit voordeel maar bent u nog geen lid? Meld u dan direct aan of bel met onze medewerkers van de Klantenservice.

Bestellen

Vaste servicechauffeurs bezorgen uw vriesverse maaltijden, dus altijd een vertrouwd gezicht aan uw deur. De bezorging is op een vaste dag in de week. U kunt uw bestellingen elke werkdag van 8.00 tot 18.00 uur doorgeven aan de klantenservice van apetito via het gratis telefoonnummer 0800-0232975 of bestel eenvoudig via de websitewww.apetito-shop.nl.

 

Informatieboekje Ledenservice

Benieuwd naar alle voordelen van de STMR Ledenservice? Klik hier voor een volledig overzicht.

Persoonlijk contact?

Voor al uw vragen, bel met onze klantenservice. Wij staan u graag te woord.

0900-8433