Maaltijdservice

Lekker en gezond eten in uw eigen omgeving. Samen met apetito brengen wij heerlijke vriesvers maaltijden bij u aan huis.

Gezond, gevarieerd en eenvoudig

Met verse ingrediënten en bereid door een team van ervaren koks. De verse maaltijden van apetito bereid u makkelijk met de magnetron. Ook kunt u gebruik maken van de Mikrofix of Mikrolux, speciaal voor apetito ontwikkelde magnetrons. Dat maakt de bereiding nog gemakkelijker. Het is mogelijk deze apparaten te kopen.

Voordeel leden STMR Ledenservice

Bent u lid van de STMR Ledenservice? Dan ontvangt u 10% korting op de maaltijden van apetito. Wilt u ook profiteren van dit voordeel maar bent u nog geen lid? Meld u dan direct aan of bel met onze medewerkers van de Klantenservice.

Bestellen

Vaste servicechauffeurs bezorgen uw vriesverse maaltijden, dus altijd een vertrouwd gezicht aan uw deur. De bezorging is op een vaste dag in de week. U kunt uw bestellingen elke werkdag van 8.00 tot 18.00 uur doorgeven aan de klantenservice van apetito via het gratis telefoonnummer 0800-0232975 of bestel eenvoudig via de website www.apetito-shop.nl.

Informatieboekje Ledenservice

Benieuwd naar alle voordelen van de STMR Ledenservice? Klik hier voor een volledig overzicht.

Persoonlijk contact?

Voor al uw vragen, bel met onze klantenservice. Wij staan u graag te woord.

0900-8433