Pedicure of kapper aan huis

Wilt u graag een pedicurebehandeling of knipbeurt maar bent u niet mobiel? Of wilt u gewoon liever een behandeling thuis in uw vertrouwde omgeving? STMR werkt samen met Mobella en kan daarom voor leden van de STMR Ledenservice een pedicure/kapper aan huis aanbieden!

Pedicure
Een voetbehandeling en -massage zijn niet alleen een weldaad voor uw voeten maar kunnen ook voetklachten verminderen of doen verdwijnen. Bij diabetes, reuma of vaatstoornissen is een behandeling door een pedicure vaak zelfs noodzakelijk. De pedicure verzorgt ook uw nagels en verwijdert eventueel eelt en likdoorns. Tevens zijn medische pedicures mogelijk.

Als lid van de STMR Ledenservice betaalt u slechts € 34,50 voor een basisbehandeling in plaats van de reguliere prijs van € 38,35 en slechts € 37,50 voor een medische pedicure (diabetes/reuma) in plaats van € 41,70.

Diabetes- en reumapatiënten hebben in veel gevallen recht op (gedeeltelijke) vergoeding via de zorgverzekeraar. Informeer bij uw zorgverzekeraar of u in aanmerking komt voor een vergoeding.

Kapper
U kunt onder meer kiezen voor knippen, wassen, drogen, föhnen, permanent, watergolf of kleuren. Vraag de kapster naar de mogelijkheden tijdens het maken van een afspraak.

Wanneer u uw wensen bij het maken van de afspraak met de kapper bespreekt, kan deze u een indicatie van de kosten geven. Er worden geen voorrijkosten gerekend. Bij lang en dik haar kan een meerprijs worden gerekend.

Knippen 65-plussers € 16,50 (normaal € 17,00)
Ter kennismaking: Knippen € 16,00 (Normaal € 17,50)
10% korting bij 3 of meer personen op 1 adres**
Watergolf incl. knippen 65+ € 39,20 (normaal € 39,70)
Ter kennismaking: Knippen/föhnen € 25,60 (exclusief voor partners)
Ter kennismaking: Bij elke kleuring en permanent 2e persoon knippen € 15,50*


Aanmelden
De pedicure en kapper aan huis is alleen beschikbaar voor leden van de STMR Ledenservice. Bent u nog geen lid? Meld u eenvoudig aan via de website of neem contact op met onze Klantenservice.

U kunt zich telefonisch of per mail aanmelden of meer informatie aanvragen:

Telefoon  0900- 84 33 (keuze 2)
E-mail     
Ledenservice@stmr.nl             

Na aanmelding geven we uw gegevens door aan Mobella. Zij nemen contact met u op om een afspraak te maken. U kunt vooraf uitgebreid uw wensen bespreken met de pedicure of kapper.

Korting voor leden!

Met het lidmaatschap van de STRM Ledenservice ontvangt u naast relevante informatie, leuke kortingen op ons gehele assortiment.

Slechts € 22,80!

Meld u nu aan voor de ledenservice