Personenalarmering & professionele opvolging

Dierbaren of professionals snel ter plaatse

Uw gezondheid en welzijn zijn uw belangrijkste goed. U voelt zich fijn in uw eigen omgeving. Soms hebt u net een beetje ondersteuning of extra aandacht nodig om dit zo te houden.

Een veilig gevoel

Personenalarmering is een eenvoudige en zeer welkome ondersteuning bij het zelfstandig wonen. Hiermee kunt u op elk moment van de dag en nacht hulp inroepen van onze alarmcentrale. Dit geeft u, uw familie en vrienden, een veilig gevoel.

- Alarmopvolging door dierbaren óf professionals
- In geval van nood binnen twee werkdagen geïnstalleerd
- Nieuwe en moderne apparatuur met hals/polszender
- Automatisch lid van de STMR Ledenservice: met vele kortingen en voordelen 

Professionele opvolging

Kastje PABij (online) aanmelding voor personenalarmering geeft u minimaal drie personen op die binnen maximaal een halfuur na de melding bij u aanwezig kunnen zijn en uw huissleutel hebben. U kunt ook tegen geringe vergoeding gebruikmaken van de alarmopvolging door de 24-uurs professionele hulpverlening van STMR. Dit houdt in dat er in een noodsituatie professionele hulp bij u thuis komt. Die zekerheid is een veilige gedachte. 

Valdetectie

Onverwachts vallen is een veelvoorkomend probleem bij senioren. Een val kan vervelende gevolgen hebben. U kunt zich met valdetectie extra verzekeren van hulp. Als u ten val komt, dan biedt de valdetectorsnel uitkomst. De valdetector merkt meteen wanneer u valt en maakt dan automatisch contact met de alarmcentrale. Zij schakelen hulp voor u in. De valdetector kunt u zowel om uw hals als aan uw broek dragen.

Altijd mogelijk

Personenalarmering en de professionele alarmopvolging worden verzorgd door de STMR Ledenservice. Sluit u personenalarmering af, of u zorg bij ons afneemt of niet, dan wordt u automatisch lid van de STMR Ledenservice. De kosten hiervoor bedragen € 19,75 per jaar (2017). U profiteert dan direct van de beste voorwaarden en aantrekkelijke tarieven. Dat is mooi meegenomen.

De verschillende abonnementen


Direct aanmelden of meer informatie

Vul direct het online aanmeldformulier in voor uzelf of uw familielid of neem contact op met onze medewerkers van de Klantenservice via telefoonnummer 0900 - 8433.

Persoonlijk contact?

Voor al uw vragen, bel met onze klantenservice. Wij staan u graag te woord.
Manuela van Eeuwijk, klantenservice

0900-8433

MaaltijdserviceHeerlijke vriesverse maaltijden bij u thuis.

Lid van de STMR Ledenservice? Dan ontvangt u 10% korting.

Wijzigingen doorgeven

Gaat u verhuizen, heeft u een nieuwe huisarts, een ander rekeningnummer of is er iets anders wat u aan ons door wilt geven? Stuur dan een e-mail naar ledenservice@stmr.nl of bel met onze Klantenservice.