Personenalarmering & professionele opvolging

Dierbaren of professionals snel ter plaatse

Uw gezondheid en welzijn zijn uw belangrijkste goed. U voelt zich fijn in uw eigen omgeving. Soms hebt u net een beetje ondersteuning of extra aandacht nodig om dit zo te houden.

Een veilig gevoel

Personenalarmering is een eenvoudige en zeer welkome ondersteuning bij het zelfstandig wonen. Hiermee kunt u op elk moment van de dag en nacht hulp inroepen van onze alarmcentrale. Dit geeft u, uw familie en vrienden, een veilig gevoel.

- Alarmopvolging door dierbaren óf professionals
- In geval van nood binnen twee werkdagen geïnstalleerd
- Nieuwe en moderne apparatuur met hals/polszender
- Automatisch lid van de STMR Ledenservice: met vele kortingen en voordelen 

Personenalarmering bij STMR

Veel mantelzorgers staan altijd voor u klaar. Ook midden in de nacht zijn ze er voor degene voor wie ze zorgen. Personenalarmering is daar een welkome ondersteuning bij. Met één druk op de knop legt een dierbare bij noodgevallen via de meldbank contact met zijn mantelzorger of wordt er een zorgprofessional ingeschakeld. 

Er zijn twee soorten personenalarmering bij STMR. U kunt ervoor kiezen dat bij een alarmoproep contact wordt gezocht met uw mantelzorgers. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen dat een professionele zorgverlener van STMR wordt ingeschakeld bij een alarmoproep.

Professionele opvolging

Kastje PABij (online) aanmelding voor personenalarmering geeft u minimaal drie personen op die binnen maximaal een halfuur na de melding bij u aanwezig kunnen zijn en uw huissleutel hebben. U kunt ook tegen geringe vergoeding gebruikmaken van de alarmopvolging door de 24-uurs professionele hulpverlening van STMR. Dit houdt in dat er in een noodsituatie professionele hulp bij u thuis komt. Die zekerheid is een veilige gedachte. Let op: de professionele alarmopvolging is NIET mogelijk als u via een andere zorgorganisatie van STMR zorg ontvangt of in de toekomst gaat ontvangen!

Heeft u een mantelzorger aangegeven als eerste aanspreekpunt? Ook dan kan STMR tijdelijk overnemen, bijvoorbeeld als uw mantelzorger op vakantie is. In dat geval staat er zo snel mogelijk een zorgprofessional bij u in huis.

Altijd mogelijk

Personenalarmering en de professionele alarmopvolging worden verzorgd door de STMR Ledenservice. Sluit u personenalarmering af, of u zorg bij ons afneemt of niet, dan wordt u automatisch lid van de STMR Ledenservice. De kosten hiervoor bedragen € 21,50 per jaar. U profiteert dan direct van de beste voorwaarden en aantrekkelijke tarieven. Dat is mooi meegenomen.

Klik hier voor de tarievenlijst van personenalarmering in 2020.

WDTM keurmerk

STMR beschikt over het WDTM ketenkeurmerk Personenalarmering. Met dit kwaliteitskeurmerk maken alle betrokkenen in de keten van persoonsgebonden alarmeringsdiensten, waaronder leveranciers, installateurs, zorgcentrales, alarmopvolgers en aanbieders, gebruik van een leidend procesmodel. Hierdoor worden processen geoptimaliseerd en kwaliteit gewaarborgd, wat resulteert in de hoogst mogelijke betrouwbaarheid voor de cliënt.

Direct aanmelden of meer informatie

Vul direct het online aanmeldformulier in voor uzelf of uw familielid of neem contact op met onze medewerkers van de Klantenservice via telefoonnummer 0900 - 8433, optie 2.

Persoonlijk contact?

Voor al uw vragen, bel met onze klantenservice. Wij staan u graag te woord.

0900-8433

Meer informatie

- Leveringsvoorwaarden personenalarmering en professionele opvolging

STMR Personenalarmering voldoet aan de eisen van het WDTM Ketenkeurmerk Persoonsgebonden Alarmeringsdiensten.

 

MaaltijdserviceHeerlijke vriesverse maaltijden bij u thuis.

Lid van de STMR Ledenservice? Dan betaalt u geen bezorgkosten.

Wijzigingen doorgeven

Gaat u verhuizen, heeft u een nieuwe huisarts, een ander rekeningnummer of is er iets anders wat u aan ons door wilt geven? Stuur dan een e-mail naar ledenservice@stmr.nl of bel met onze Klantenservice.