Innovatieve deurontgrendeling

Personenalarmering geeft een veilig en zeker gevoel. Want in geval van nood kunt u met één druk op de knop professionele hulp van STMR inschakelen. Vervolgens is het ook heel fijn dat deze hulp direct bij u naar binnen kan. Ook dat kan heel veilig. Vanaf nu kunt u namelijk kiezen voor het systeem CareLock. Hierdoor kunnen onze professionals bij nood snel naar binnen, terwijl het vanaf buiten niet zichtbaar is dat er zo’n systeem aanwezig is.

Veilig en eenvoudig

CareLock bieden we aan in samenwerking met onze partner Tunstall. Als u voor dit systeem kiest, plaatst een monteur een aangepaste cilinder aan de binnenkant van uw voordeur. Hij maakt dus geen aanpassing aan de buitenkant van de woning of deur. Uw deur heeft daardoor voor buitenstaanders op het eerste gezicht een normaal slot. Daardoor valt het ook niet op dat u ondersteuning hebt. Wel zo’n veilig idee.

Zonder poespas naar binnen

Maar wat doet CareLock dan precies? Als u alarm slaat, komt een van onze professionele medewerkers zo snel mogelijk naar uw huis. In plaats van een sleutel of een code hoeft de medewerker alleen nog maar de mobiele telefoon mee te nemen. Daarop staat namelijk een speciale app die het slot herkent. Op het scherm van onze medewerker verschijnt het slot en door erop te klikken opent de deur zich. Geen gedoe met sleutels en codes meer en niemand ziet van buitenaf dat er op deze manier bij u naar binnen gegaan kan worden. Er is wel snel hulp ter plaatse en bij u binnen. Als onze medewerkers vertrekken, wordt op dezelfde manier veilig en eenvoudig uw deur afgesloten. Vanzelfsprekend kunt u altijd met een gewone huissleutel naar binnen.

Meer informatie en aanmelden

Wilt u meer weten over het CareLock systeem? De medewerkers van onze Klantenservice zitten voor u klaar. U kunt zich via hen ook aanmelden voor het systeem. De verdere aanmelding verloopt via Tunstall waar u het contract afsluit. De kosten bedragen € 21,95 per maand (eenmalige aansluitkosten van € 89). Vraagt u gelijktijdig personenalarmering aan, dan bespaart u op de aansluitkosten van deze combinatie en betaalt u € 109 in plaats van € 167,65.

Persoonlijk contact?

Voor al uw vragen, bel met onze klantenservice. Wij staan u graag te woord.

0900-8433