STMR Ledenservice

‘Het ruime aanbod van de STMR Ledenservice maakt het dagelijks leven een stuk makkelijker.’

Veiligheid, gemak en ontspanning dragen bij aan een gezond en prettig leven. De STMR Ledenservice biedt u een aantrekkelijk assortiment aan diensten, cursussen en activiteiten van STMR en diverse, enthousiaste partners. Geselecteerd voor ú, om het leven gemakkelijker te maken. Om uit te besteden wat u zelf niet (meer) kunt of waar u geen tijd voor hebt. Maar ook om lekker te ontspannen en van te genieten.

Het kan… voordelig!

Met de ledenpas van de STMR Ledenservice ontvangt u naast relevante informatie, leuke kortingen op ons gehele assortiment. Denk hierbij aan een cursus Yoga of Medical Kinetics, gratis lidmaatschap op Dienstwerk, de klussendienst van Rivierenland of de opticien aan huispersonenalarmering en maaltijdservice. Daarnaast ontvangt u als lid van de Ledenservice 10% korting in de STMR Thuiszorgwinkels, kunt u gratis gebruik maken van het mobiliteitspakket en een voordelige zorgverzekering afsluiten bij VGZ. Ook ontvangt u twee keer per jaar het STMR ledenblad met speciale aanbiedingen, praktische informatie en leuke kortingen op uitstapjes in Rivierenland. Klik hier voor een volledig overzicht van het aanbod.

Lid worden en aanmelden

Voor slechts € 19,75 per kalenderjaar profiteren u en uw gezinsleden van de vele voordelen en kortingen. Wilt u ook profiteren van dit voordeel? Meldt u dan direct aan of bel met onze medewerkers van de Klantenservice via telefoonnummer 0900-8433. Klik hier voor de lidmaatschapsvoorwaarden.

STMR Thuiszorgwinkels

Thuiszorgwinkel

Onze Thuiszorgwinkels bieden een groot assortiment aan artikelen die het leven voor u veraangenamen.

Klik hier voor meer informatie en de actuele openingstijden.

Wijzigingen doorgeven

Gaat u verhuizen, heeft u een ander rekening- nummer of is er iets anders wat u aan ons door wilt geven? Stuur dan een e-mail naar ledenservice@stmr.nl met daarin uw naam, adres, lidmaatschapsnummer en telefoonnummer.