STMR Ledenservice

‘Het ruime aanbod van de STMR Ledenservice maakt het dagelijks leven een stuk makkelijker.’

Veiligheid, gemak en ontspanning dragen bij aan een gezond en prettig leven. De STMR Ledenservice biedt u een aantrekkelijk assortiment aan diensten, cursussen en activiteiten. Geselecteerd voor ú, om het leven gemakkelijker te maken. Om uit te besteden wat u zelf niet (meer) kunt of waar u geen tijd voor hebt. Maar ook om lekker te ontspannen en van te genieten.

Het kan… voordelig!

Word nu lid van de STMR Ledenservice en maak extra voordelig gebruik van services, cursussen en diensten. Voor slechts € 19,75 per gezin per jaar kunt u profiteren van veel voordelen:

- Een half jaar gratis loophulpmiddelen lenen bij de STMR | Medipoint thuiszorgwinkels en 13 weken bij de STMR | Vegro thuiszorgwinkels.

- Korting op leerzame en inspirerende cursussen en trainingen die het leven makkelijker maken. Denk hierbij aan de cursussen: Stoppen met roken, EHBO bij Kinderen, Yoga, Afvallen in 4 stappen en veel meer!

- Korting op de personenalarmering. Door middel van de alarmketting of polsband kunnen mensen in een noodsituatie middels één druk op de knop in contact komen met hun mantelzorgers.

- Leden van de STMR Ledenservice ontvangen drie keer per jaar het inspirerende, veelzijdige en feel-good magazine Bij u thuis

Korting op zorgverzekeringen van Menzis, VGZ en Zilveren Kruis. Leden van de STMR Ledenservice kunnen ten alle tijden overstappen naar het voordelige zorgverzekeringscollectief. 

- Leden van de STMR Ledenservice ontvangen standaard bij iedere aankoop in een Medipoint en Vegro | STMR Thuiszorgwinkel 10% korting op hun aankoop. 

- Heeft u niet iedere dag zin om te koken, maar wilt u wel een gezonde en lekkere maaltijd? Word dan lid van de STMR Ledenservice en ontvang 10% korting op de maaltijdservice

- Korting op de handige Diensten, zoals de klusser aan huis, kapper aan huis, aanvullende mantelzorg, de Wastas en veel meer! 

Bekijk voor meer informatie het informatieblad van de STMR Ledenservice.

Lid worden en aanmelden

Voor slechts € 19,75 per kalenderjaar profiteren u en uw gezinsleden van de vele voordelen en kortingen. Wilt u ook profiteren van dit voordeel? Meldt u dan direct aan of bel met onze medewerkers van de Klantenservice via telefoonnummer 0900-8433. Klik hier voor de lidmaatschapsvoorwaarden.

STMR Thuiszorgwinkels

Thuiszorgwinkel

Onze Thuiszorgwinkels bieden een groot assortiment aan artikelen die het leven voor u veraangenamen.

Klik hier voor meer informatie en de actuele openingstijden.

Wijzigingen doorgeven

Gaat u verhuizen, heeft u een ander rekening- nummer of is er iets anders wat u aan ons door wilt geven? Stuur dan een e-mail naar ledenservice@stmr.nl met daarin uw naam, adres, lidmaatschapsnummer en telefoonnummer.