STMR Ledenservice

‘Het ruime aanbod van de STMR Ledenservice maakt het dagelijks leven een stuk makkelijker.’

Veiligheid, gemak en ontspanning dragen bij aan een gezond en prettig leven. De STMR Ledenservice biedt u een aantrekkelijk assortiment aan diensten, cursussen en activiteiten. Geselecteerd voor ú, om het leven gemakkelijker te maken. Om uit te besteden wat u zelf niet (meer) kunt of waar u geen tijd voor hebt. Maar ook om lekker te ontspannen en van te genieten.

Het kan… voordelig!

Word nu lid van de STMR Ledenservice en maak extra voordelig gebruik van services, cursussen en diensten. Voor slechts € 19,75 per gezin per jaar kunt u profiteren van veel voordelen.

Bent u benieuwd naar alle voordelen van de STMR Ledenservice? Klik op de afbeelding om een overzicht van alle diensten, cursussen en service te zien.

Informatieboekje STMR Ledenservice

Klik op de afbeelding voor een overzicht van alle diensten, cursussen en services van de STMR Ledenservice.
Werkt de link niet, klik dan hier.

Lid worden en aanmelden

Voor slechts € 19,75 per kalenderjaar profiteren u en uw gezinsleden van de vele voordelen en kortingen. Wilt u ook profiteren van dit voordeel? Meldt u dan direct aan of bel met onze medewerkers van de Klantenservice via telefoonnummer 0900-8433. Klik hier voor de lidmaatschapsvoorwaarden.

Informatieboekje Ledenservice

Benieuwd naar alle voordelen van de STMR Ledenservice? Klik hier voor een volledig overzicht.

STMR Thuiszorgwinkels

Thuiszorgwinkel

Onze Thuiszorgwinkels bieden een groot assortiment aan artikelen die het leven voor u veraangenamen.

Klik hier voor meer informatie en de actuele openingstijden.

Wijzigingen doorgeven

Gaat u verhuizen, heeft u een ander rekening- nummer of is er iets anders wat u aan ons door wilt geven? Stuur dan een e-mail naar ledenservice@stmr.nl met daarin uw naam, adres, lidmaatschapsnummer en telefoonnummer.