Tablet voor ouderen

 

De Compaan, een tablet speciaal ontwikkeld voor ouderen.

De kerkdienst van uw eigen vertrouwde kerk volgen vanuit uw eigen stoel thuis, een foto van uw kleinkind met haar eerste zwemdiploma of een berichtje van uw zoon vanaf zijn vakantieadres. Met de Compaan is dit mogelijk! Dankzij het toegankelijke ontwerp, de grote knoppen en de eenvoudige navigatie, is de Compaan uitermate geschikt voor ouderen zonder enige computerervaring. De Compaan is zo opgezet dat iedereen het kan leren.

Service met één druk op de knop

U kunt eenvoudig foto’s en video’s ontvangen, berichten uitwisselen, een spelletje spelen en zelfs beeldbellen. Op de Compaan worden daarnaast ook verschillende diensten aangeboden zoals de wasservice en het bestellen van maaltijden of hulpmiddelen. Met één druk op de knop kunt u contact opnemen met de STMR Klantenservice.

Mantelzorg

Naast alle praktische en leuke mogelijkheden van de Compaan biedt de tablet ook veel zekerheden aan uw directe omgeving. Via het Compaan Portaal kunnen uw familiezorgers informatie uitwisselen, afspraken voor u maken en medicatie herinneringen instellen. Tevens kan de Compaan zo worden ingesteld dat uw familiezorgers iedere ochtend weten hoe het met u gaat. Als deze zogenaamde check-in wordt gemist, gaat er een alarm via sms of e-mail naar uw familielid. Zo wordt de communicatie tussen verschillende generaties weer makkelijk, leuk en veilig!

Wilt u de Compaan zien en uitproberen?

Ga dan naar een van onze Thuiszorgwinkels in Tiel en Culemborg waar de Compaan gedemonstreerd en uitgelegd wordt. U ontvangt een prachtige, in duurzaam hout uitgevoerde Compaan tablet met geïntegreerde Samsung Tablet voor eenmalig € 299. Voor alle diensten op de Compaan betaalt u daarnaast een jaarabonnement vanaf € 12,95 per maand. Het abonnement geeft ook toegang tot het Compaan Portaal voor twee gebruikers.

Wilt u meer weten of wilt u een Compaan?

Ga naar www.uwcompaan.nl/stmr, e-mail ons via info@uwcompaan.nl of bel 088-1450100.

MaaltijdserviceHeerlijke vriesverse maaltijden bij u thuis.

Lid van de STMR Ledenservice? Dan ontvangt u 10% korting.

STMR Thuiszorgwinkels

Thuiszorgwinkel

Onze Thuiszorgwinkels bieden een groot assortiment aan artikelen die het leven voor u veraangenamen.

Klik hier voor meer informatie en de actuele openingstijden.