Altijd in de buurt

‘Door de juiste ondersteunende middelen was ik snel weer op de been.’

Als u tijdelijk of voor langere tijd een hulpmiddel nodig hebt, wilt u dat dat snel en makkelijk geregeld kan worden. De Thuiszorgwinkels van STMR zijn in de buurt en bieden een groot assortiment aan artikelen die het leven voor u veraangenamen. Bij de winkels kunt u onze hulpmiddelen lenen, huren of kopen, afhankelijk van uw wens en indicatie. Onze winkels vindt u in Tiel, Culemborg, Elst en Arnhem. Ook kunt u terecht bij het uitleenpunt in Geldermalsen.

Het kan… makkelijk!

In de STMR Thuiszorgwinkels kunt u zowel producten kopen, huren als lenen. De winkels worden bemand door Vegro en Medipoint. Door het landelijke netwerk van deze organisaties bent u verzekerd van een ruim assortiment en goede informatie. Bestelt u uw hulpmiddel van keuze liever online? Dat kan! Klik hier voor de website van Vegro (vul bij Vegro de kortingscode STMR2019 in bij het afrekenen) en Medipoint en bestel uw artikel eenvoudig en snel via de webshop. Bent u lid van STMR Ledenservice? Dan ontvangt u op vertoon van uw ledenpas 10% korting in onze thuiszorgwinkels. Zo heeft u uw lidmaatschapsgeld er al snel uit. Wilt u ook profiteren van dit voordeel maar bent u nog geen lid? Meldt u dan direct aan. Vul dan het aanmeldformulier in of bel met onze medewerkers van de Klantenservice. Zij staan u graag te woord.

Neem bij een bezoek aan de STMR Thuiszorgwinkel altijd een geldig legitimatiebewijs en uw verzekeringspas mee. Als u voor iemand anders hulpmiddelen haalt, dient u ook zijn/haar legitimatiebewijs en pas van de zorgverzekeraar te tonen.

Mobiliteitspakket: gratis krukken en looprekken

Eenvoudige loophulpmiddelen zoals krukken, een looprek, wandelstok met vierpoot en de rollator worden niet meer vergoed vanuit de AWBZ. Nu de kortdurende verstrekking van hulpmiddelen in de zorgverzekeringswet valt zijn mensen verplicht de krukken zelf tegen betaling te huren of te kopen. In samenwerking met Vegro en Medipoint bieden we leden het mobiliteitspakket aan. Op vertoon van hun ledenpas kunnen leden kunnen daarom eenmaal per jaar gratis eenvoudige loophulpmiddelen lenen in de STMR Thuiszorgwinkels. Bij de Vegro | STMR Thuiszorgwinkels kunnen leden maximaal 13 aaneengesloten weken gratis loophulpmiddelen lenen, bij Medipoint | STMR Thuiszorgwinkels bedraagt deze termijn 26 weken. Daarmee besparen leden tot € 52,- per gezinslid per jaar. Vraag in de Thuiszorgwinkel waar u het loophulpmiddel haalt om de specifieke voorwaarden.

Klik hier voor de actuele openingstijden van de Thuiszorgwinkels. Hebt u vragen? Neem dan contact op met de medewerkers onze Klantenservice via telefoonnummer 0900 8433.

Persoonlijk contact?

Voor al uw vragen, bel met onze klantenservice. Wij staan u graag te woord.

0900-8433