Tuinhulp

Kost het onderhouden van uw tuin te veel tijd of energie? Onze partner UWassistent regelt voor u een betrouwbare en ervaren tuinhulp. Hij of zij kan u helpen met eenvoudige werkzaamheden in de tuin, zoals:

•    Onkruid wieden en schoffelen
•    Grasmaaien
•    Beplanten
•    Planten water geven
•    Heg snoeien

De voordelen voor u als lid

Als lid van de STMR Ledenservice betaalt u geen eenmalige service kosten. Voor een gescreende tuinhulp betaalt u €25 per uur.


Aanmelding
Indien u zich wilt aanmelden of meer informatie wilt neem dan contact op met de STMR Ledenservice via telefoonnummer 0900 - 8433 (keuze 2) of stuur een e-mail met uw naam, adres en contactgegevens naar ledenservice@stmr.nl.

Na aanmelding neemt de lokale contactpersoon van UWassistent graag met u contact op om uw wensen te bespreken. U kunt dan heel precies aangeven voor welke klussen u een tuinhulp nodig heeft. Zij gaan vervolgens voor u op zoek naar de geschikte tuinhulp bij u in de buurt. Als er alleen dienstverleners beschikbaar zijn die verder weg wonen betaalt u een reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer, met een maximum van € 10,- per keer.

De minimale afname is twee uur per keer. Bent u op zoek naar een tuinhulp voor kleine klusjes? Spaar deze klusjes op, zodat er minimaal twee uur gewerkt kan worden.  


Persoonlijk contact?

Voor al uw vragen, bel met onze klantenservice. Wij staan u graag te woord.

0900-8433

Korting voor leden!

Met het lidmaatschap van de STRM Ledenservice ontvangt u naast relevante informatie, leuke kortingen op ons gehele assortiment.

Slechts € 22,80!

Meld u nu aan voor de ledenservice