Uw eigen vrijheid houden

‘Door de juiste ondersteunende middelen liep ik al snel na de operatie weer als een kievit.’

Goed uit de voeten kunnen zonder daar hulp van anderen bij nodig te hebben, geeft u een vrij gevoel. Na een ziekenhuisopname of door een chronische aandoening kan het soms lijken alsof u niet meer zonder ondersteuning kan. Maar dat is lang niet altijd noodzakelijk. Met het gebruik van hulpmiddelen kunt u weer genieten van uw vrijheid. STMR biedt u meer hulpmiddelen dan u denkt.

Het kan…vrij

Hulpmiddelen maken het mogelijk dat u in uw thuissituatie vrij en zelfstandig kan functioneren. Er zijn op veel vlakken mogelijkheden om uw situatie makkelijker te maken. Bijvoorbeeld als u reuma heeft en daardoor verminderde kracht heeft, dan zijn er veel slimme hulpmiddelen zoals een sleutelhouder of aangepast bestek.
Ook artikelen die u helpen gezond te blijven, uw conditie op peil te houden of voor na een bevalling behoren tot de hulpmiddelen van STMR. En natuurlijk kunt u bij ons aankloppen voor tijdelijke ondersteuning zoals krukken of een rolstoel voor na een operatie. Benieuwd wat uw mogelijkheden zijn, neem eens een kijkje bij onze thuiszorgwinkels.

Persoonlijk contact?

Voor al uw vragen, bel met onze klantenservice. Wij staan u graag te woord.

0900-8433