Woningscan

Veilig en comfortabel wonen in uw eigen huis

Zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen in uw eigen woning. Wie wil dat nu niet. Maar is uw woning daar ook geschikt voor? Is de technische staat van installaties in uw huis in orde zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over zaken als legionella, koolmonoxide of kortsluiting. Zijn er aanpassingen in uw huis mogelijk waardoor u veilig en comfortabel in uw eigen huis kunt blijven wonen. Allemaal vragen waar een woningscan u antwoord op geeft.

De STMR Ledenservice en Service Punt Techniek (SPT), een groep erkende technische bedrijven uit de regio Rivierenland, bieden u concrete en deskundige hulp bij het veiliger en levensloopbestendig maken van uw woning. Als lid van de STMR Ledenservice kunt u de woningscan uit laten voeren voor een speciale prijs.

Het kan eenvoudig en veilig!

Een specialist van SPT komt bij u thuis voor de woningscan. Alle installaties in uw huis worden nagelopen. Denk aan het doormeten van uw installatie en het controleren van de stoppenkast en de apparaten. Ook controleert de specialist uw huis op inbraak- en brandveiligheid. Daarnaast neemt hij ook uw leef comfort onder de loep. Heeft u al eens gedacht aan automatische verlichting in en om de woning, een deurbel die goed in het hele huis te horen is, een traplift of een camera waarmee u kunt zien wie er bij de voordeur staat? Met een erkend rapport met aanbevelingen, zonder ingewikkelde technische verhalen, weet u precies waar u aan toe bent.

Eigen regie

Als u dat wenst kan SPT u een vrijblijvend advies geven welke gekwalificeerde bedrijven bij u uit de buurt de aanbevelingen uit kunnen voeren. SPT zorgt ervoor dat alles wat nodig is, wordt aangepakt zonder zorgen voor u. Daarbij houdt u zelf de keus, over wat er gedaan wordt, wanneer en door wie.

Interesse of meer weten?

De standaardprijs voor niet-leden is € 189,-. De speciale ledenprijs bedraagt € 159,- . Bel voor het aanvragen van een woningscan of meer informatie met SPT via telefoonnummer 0345-745484 of kijk op www.sptr.nl

De voordelen op een rij:
• Compleet rapport met aanbevelingen
• Zonder verplichtingen
• € 30,- korting voor leden
• Eén aanspreekpunt
• Erkende bedrijven uit de buurt

STMR Thuiszorgwinkels

Thuiszorgwinkel

Onze Thuiszorgwinkels bieden een groot assortiment aan artikelen die het leven voor u veraangenamen.

Klik hier voor meer informatie en de actuele openingstijden.