Wonen

Het runnen van een eigen huishouden is een intensieve taak. Het is dan ook goed voor te stellen dat u dat door lichamelijke of geestelijke ongemakken op den duur gedeeltelijk uit handen wilt geven. Maar tegelijkertijd wilt u wel zelf blijven bepalen hoe u uw leven inricht. In de woonzorgcentra en woonvoorzieningen van STMR bepalen de bewoners zoveel mogelijk hun eigen leven. Wij ondersteunen daar waar noodzakelijk en respecteren de wensen van iedere individuele bewoner. Zo blijft u zelf de touwtjes in handen houden.

Wonen met zorg en services

Door middel van arrangementen, inzet van (thuis)technologie en onze goede zorg, creëren we op verschillende locaties in Rivierenland een beschutte omgeving. Eigentijdse woonlocaties voor senioren met een duidelijke scheiding tussen wonen en zorg.

Voor mensen met dementie waarvoor thuis wonen niet meer mogelijk is, bouwt STMR speciale woonlocaties. In die woonlocaties is er aandacht voor het welzijn van de bewoners en wordt zorg geleverd in een huiselijke sfeer.

Altijd een (t)huis

Met de ontwikkeling van nieuwe woongebouwen hebben we het niet meer over opname, maar over verhuizen. Men verhuist naar een veilige woning in een beschermde/beschutte woonomgeving. Woonconcepten zijn er in verschillende varianten, die al dan niet in combinatie kunnen worden gerealiseerd. Santé Partners kent straks twee woonconcepten: Wonen met een Plus en Beschermd Wonen. Deze woonbeleving kunt u lezen in ons visiedocument. 

Woonzorglocaties De Vaste Burcht en De Eigenwaard breiden uit

Op 8 juli 2019 hebben Santé Partners en Woonstichting De Kernen een samenwerkingsovereenkomst getekend met betrekking tot de uitbreiding van de woonzorglocaties De Vaste Burcht en De Eigenwaard in Rossum. Deze worden vanaf september 2019 verbouwd door De Kernen. Hiermee borgt Santé Partners dat zij de komende jaren kwalitatief goede zorg kan blijven bieden. Meer informatie? Lees het persbericht hier.  

Bel ons gerust

Er is veel mogelijk om zelfstandig te blijven wonen met zorg en ondersteuning van STMR. Heeft u hierover vragen, voor uzelf of voor een naaste? Neem dan gerust contact op met onze Klantenservice via 0900-8433.

 

Persoonlijk contact?

Voor al uw vragen, bel met onze klantenservice. Wij staan u graag te woord.

0900-8433

Zorg en locaties bij u in de buurt

Zoek op postcode of plaats