De Nijehof

Zaltbommel Verhuurder: Woonlinie

De Nijehof is wooncomplex gelegen in de wijk de Binnenvergt in Zaltbommel. Net als ’t Schootsveld is dit complex onderdeel van een van de wijkservicegebieden van STMR.

Ik heb interesse in deze appartementen
Wilt u meer informatie of hebt u vragen?
...of bel met 0900 - 8433

Het kan... zelfstandig!

De Nijehof is wooncomplex gelegen in de wijk de Binnenvergt in Zaltbommel. Net als ’t Schootsveld is dit complex onderdeel van een van de wijkservicegebieden van STMR. Het complex heeft 66 appartementen waar zorg geboden kan worden. Op de begane grond van het complex is het wijkbureau van STMR gehuisvest. Van hieruit wordt geplande en ongeplande zorg geleverd in de wijk. Het gebouw heeft een volledig ingericht atrium en een binnentuin dat een hofje tussen de verschillende vleugels van het gebouw vormt.


De appartementen hebben de volgende kenmerken:

- Rolstoeltoegankelijk
- Woonkamer met open keuken
- Badkamer met douche, wastafel en toilet
- Balkon of terras

In alle appartementen is een alarmeringsunit aangebracht. Huurders kunnen een alarmeringsovereenkomst afsluiten bij STMR met alarmopvolging door het wijkteam.

De volgende voorzieningen zijn aanwezig

  • Personenalarmering
  • Rolstoeltoegankelijk

 

In de nabije omgeving van 't Schootsveld vindt u diverse voorzieningen.

Omgeving

  • Apotheek
  • Huisartsenpraktijk
  • Supermarkt
  • Zwembad

Ik heb interesse in dit appartement

Gegevens mantelzorger

Gegevens aanvrager

Na verzenden van dit formulier zal een medewerker binnen 3 werkdagen contact met u opnemen voor eventueel aanvullende informatie en het maken van een afspraak.
Heeft u interesse in het complex? Vul dan links uw gegevens in. Na ontvangst nemen wij contact met u op om het verdere verloop met u te bespreken. Hebt u in de tussentijd vragen? Neem dan gerust contact op met de medewerkers van onze Klantenservice. Zij staan u graag te woord.
U legt op dit moment nog niets definitief vast. Op basis van uw gegevens kunnen we u beter van dienst zijn in een informatief gesprek.