De Vaste Burcht

De Vaste Burcht, Rossum Verhuurder: De Kernen

De Vaste Burcht is gelegen in het mooie dorp Rossum. Het complex heeft 52 ruime driekamerappartementen voor mensen met zorg.

Ik heb interesse in deze appartementen
Wilt u meer informatie of hebt u vragen?
...of bel met 0900 - 8433

Het kan... zelfstandig!

De Vaste Burcht is gelegen in het mooie dorp Rossum. Het complex heeft 52 ruime driekamerappartementen voor mensen met zorg. Op de begane grond is een grote recreatiezaal waar mensen gezamenlijk de maaltijd kunnen gebruiken of deelnemen aan de ontspanningsactiviteiten. In De Vaste Burcht wordt 24/7 zorg geboden door een professioneel team van STMR.

Uitbreiding van de woonzorglocaties De Vaste Burcht

Op 8 juli 2019 hebben Santé Partners en Woonstichting De Kernen een samenwerkingsovereenkomst getekend met betrekking tot de uitbreiding van de woonzorglocaties De Vaste Burcht en De Eigenwaard in Rossum. Deze worden vanaf september verbouwd door De Kernen. Hiermee borgt Santé Partners dat zij de komende jaren kwalitatief goede zorg kan blijven bieden. Lees het volledige persbericht hier.

Altijd een (t)huis

Met de ontwikkeling van nieuwe woongebouwen hebben we het niet meer over opname, maar over verhuizen. Men verhuist naar een veilige woning in een beschermde/beschutte woonomgeving. Woonconcepten zijn er in verschillende varianten, die al dan niet in combinatie kunnen worden gerealiseerd. Santé Partners kent straks twee woonconcepten: Wonen met een Plus en Beschermd Wonen. Deze woonbeleving kunt u lezen in ons visiedocument. De appartementen hebben de volgende kenmerken:

- Rolstoeltoegankelijk
- Woonkamer met open keuken
- Royale slaapkamer
- Grote badkamer met wastafel, douche en toilet
- Hobby-/ logeerkamer
- Balkon of terras

Alle appartementen zijn voorzien van personenalarmering.

De volgende voorzieningen zijn aanwezig

  • Buitenplaats
  • Personenalarmering
  • Recreatiezaal
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Welzijnsactiviteiten
In de nabije omgeving van De Vaste Burcht vindt u diverse voorzieningen.

Omgeving

  • Huisartsenpraktijk
  • Supermarkt
  • Tandarts

Ik heb interesse in dit appartement

Gegevens mantelzorger

Gegevens aanvrager

Na verzenden van dit formulier zal een medewerker binnen 3 werkdagen contact met u opnemen voor eventueel aanvullende informatie en het maken van een afspraak.
Heeft u interesse in het complex? Vul dan links uw gegevens in. Na ontvangst nemen wij contact met u op om het verdere verloop met u te bespreken. Hebt u in de tussentijd vragen? Neem dan gerust contact op met de medewerkers van onze Klantenservice. Zij staan u graag te woord.
U legt op dit moment nog niets definitief vast. Op basis van uw gegevens kunnen we u beter van dienst zijn in een informatief gesprek.